SUCCES I VERDEN – TYSKLAND

20150805_132749 2

Sirikit e. Hotline (ejer: Peter Christensen, Bartofte) og Carina Nevermann  Torup deltog ved det internationale stævne i Verden, Tyskland, hvor der samtidig blev afholdt VM for 5 og 6 års heste (UVM). For tidligere UVM deltagere, var der udskrevet et international CDI* stævne hvor de deltog for 7 og 8 års heste.

”Jeg glædede mig til at komme derned og selvfølgelig ride, men også for at se hvordan de andre heste, der har redet UVM, havde udviklet sig. 
Vejret var heldigvis med os, – solen skinnede, ja, – det var næsten helt for varmt, – hvis man tør sige det højt.”

Første dag red parret MA1, hvor Sirikit spankulerede derudaf og vandt overbevisende med over 75%, med over 4% ned til nr. 2.
 På anden dagen gik klassen i Prix St. Georg.

”Igen var Sirikit super, blot ramte Sirikit hegnet med bagbenet i den ene versade og slog i galop, det kostede os sejren. Vi endte på en flot anden plads med over 73%. Jeg var rigtig glad for begge mine ridt, og hun viser at hun er blevet stabil på et meget højt niveau, – det tegner godt.  
Det var et super fedt stævne, mange tilskuere, – ikke mindst danskere  – og man får stadig lidt kriller i maven, når man holder med vinderdækken på og hører den danske nationalmelodi spille, samtidig med at Dannebro går til tops.”

“Næste stævne for mig bliver i weekenden i Ringsted, hvor jeg er til start med 3 forskellige heste – Lykke’s De Niros – Grand Prix og Grand Prix Special (debut), De Lupino og Zala Mi i MB0.”