PÅ STJERNEFART MED SIRIKIT

Sirikit - Middelfart

I november 2012 fik Carina Nevermann Torup  Sirikit i ridning. Hun er guldmedalje-hoppe og ejet af Peter Christensen, Bartofte, Nakskov: ”I starten af juni var de til DRF championat på Midsjælland, hvor parret blev nr. 2 og inviteret til at ride udtagelsesstævnet på Middelfart Ridecenter.  Selve udtagelsen foregik over 2 dage, hvor der skulle rides FEI 6 års indledende og finaleprogram. Deltagerne her er jo de allerbedste fra de to iagttagelsesstævner, så det er yderst hård konkurrence.”

 

Efter disse to klasser udvælger de tre erfarne dommere det endelige hold til VM for ungheste, der afholdes i Verden primo August, fortæller Carina Nevermann Torup. ”Sirikit og jeg havde to rigtig gode dage, hvor hun var koncentreret om opgaven, trods den stive kuling, der stod hen over banen, så glæden var derfor rigtig stor, da vi søndag eftermiddag fik den dejlige besked, at vi skulle til Verden og repræsentere vort land og Dansk Varmblod. Nu står den på stævne i Sverige i Falsterbo,  – et kæmpe stævne, – og målet her er at lære hinanden at kende endnu bedre.”

 

“Vore allerstørste forhåbninger til VM er at kunne kvalificere os til finalen, men bare det at være udtaget til at ride et VM for unge heste er jo super vildt, – jeg er bare mega glad!”

 

Foto:  Privat/ Finn Jacobsen, Fyn.