CARINA MELDER KLAR FRA BROHOLM!

Vi har fået en dejlig hilsen fra Carina Nevermann og her fra Equsana lyder der et stort Held og Lykke!

Broholm

2 gange Fyn på en måned!

Medio Maj, afholdt JBK Horseshow for første gang dressur sammen med springningen på Odense dyrskueplads. Men med det team, der er bag JBK, så er det ingen sag at afholde stævne med både dressur og spring!

Teltstaldene var afmærket i alfabetisk rækkefølge og jeg stod i stald I – så man kan hurtigt regne ud, at der var rigtig mange heste til stævnet.

Jeg ankom allerede om torsdagen med Sirikit for at skridte på banen om aftenen, selvom jeg først skulle ride lørdag.

Lørdag morgen gik PSG og Sirikit gik et rigitg fint program, desværre med én dyr fejl i fri trav, hvor hun desværre sprang i galop, og vi endte på en 5. plads i et meget hårdt felt.

Søndag startede vi Intermediare 1, som stadig er lidt nyt for Sirikit, idet hun havde sin internationale debut i Intermediare 1 i Holland måneden før. Der var klare forbedringer og der var kun et enkelt kiks, nemlig i zig zag traversen. Jeg kunne mærke på hende, at hun var lidt påvirket af den megen blæst men mest af alt, blev hun hestegal, og det var hun noget påvirket af.

Danmarksmesterskaberne forude

DM er nu i gang på Broholm ved Svendborg, hvor der skal afholdes Danmarksmesterskaber for Seniorer, U25, Bundgaard Byg Cup, DM i paradressur, samt andre klasser.

Lykke’s De Niros skal starte DM for U25. Efter mit stævne i Holland havde Niros desværre fået en virus, hvor han hostede i én måned og måtte derfor i behandling. Han er nu klar igen og formen virker god!

Sirikit skal for første gang starte Bundgaard Byg Cup og træningen har været god, hvor vi har trænet de ting, som vi på baggrund af stævnet til JBK, erfarede kunne bruge lidt finpudsning.

Jeg tror aldrig mine heste har set så godt ud. De går begge på Equsana Kompeet og derudover har jeg fået dem til at se endnu bedre ud ved at give dem Body Boost. Det er vildt hvilken effekt dette produkt har!

De stråler simpelthen af sundhed.

Jeg glæder mig rigtig meget til stævnet og håber på godt vejr – J, og mange tilskuere, – måske ses vi!!

De bedste rytterhilsner

Carina Nevermann Torup