DEBUT I RINGSTED

20150822_184143 2

Ved DM stævnet for junior og youngriders blev der også afholdt andre klasser. Heriblandt en MB0, hvor Carina Nevermann Torup var til start på De Lupino (ejer: Cathrine Hansen) og Zala Mi (ejer/avler: Steen Bo Larsen). De Lupino gik generelt et fint program med lidt små fejl, men havde lidt mere overskud på banen end de andre gange, han har startet.

Zala Mi har kun startet 2 gange sidste år og har derfor ikke så meget erfaring. Men hun gjorde et super job og tog tingene rigtig pænt og havde kun et par små fejl. Zala Mi blev nummer 3 med 69,4% og De Lupino blev nummer 4 med 68,7%.

“Lørdag og søndag startede jeg Lykke’s De Niros i Grand Prix og Grand Prix Special. Det blev for Niros’ vedkommende hans anden Grand Prix start og vi havde en rigtig fint tur, dog med en dyr galoppiouette fejl. Vi endte som nummer 2 med  68%. Søndag blev en rigtig debut dag, idet det både var Niros’ og min debut i Grand Prix Special. Jeg synes, vi kom rigtig fint igennem programmet og fik 67,4%, og blev nr. 2, som dog var udenfor placering, idet der kun var en placering.”

“Det var helt rart at stævnet lå i Ringsted, der lå tæt på vor stald , så for en gangs skyld ikke behøvede vi ikke at køre i flere timer. “