EFTERÅRET ER KOMMET OG STÆVNESÆSONEN ER SNART SLUT

_95A8255_1

En efterårs-update fra Carina Nevermann Torup:

 

”I har ikke hørt så meget fra mig de seneste par måneder. Jeg har holdt stævnepause og arbejdet stille og roligt med hestene for at forberede næste år, hvor der er nye udfordringer for dem alle, med større sværhedsgrad. ”

 

Samtidig har Carina Nevermann Torup sagt farvel til Romando, der i år har været en stjerne på konkurrencebanerne. Han er solgt til Holland til en rytter der trænes af den tidligere OL rytter Imke Bartles.

 

”Det er altid svært at sige farvel til sådanne heste, der virkelig er topheste, men det er jo en del af forretningen.  Jeg ønsker Romando og ejer held og lykke fremover.”

 

Blue Hors

 

At være til ridestævne, når det er koldt og efterårs vinden rusker, er ikke noget problem, når stævnet bliver holdt på Blue Hors. De flot pyntede og opvarmede ridehaller, store faste bokse, hyggelig juleudstilling og deres altid hjælpsomme personale udgør tilsammen et rigtig godt stævne.

 

”Jeg havde valgt at tage 7 årige Sirikit med derover. Fredag og lørdag startede hun Julianelyst’s  Youngster Cup for 7 og 8 års, MA1 og Prix St. George. Måske var hun lidt rusten efter den lange stævnepause, eller også var det omgivelserne, der havde lidt indflydelse på programmerne, idet hun var lidt spændt de første to dage, så vi fik nogle dyre fejl. Alligevel blev vi samlet nummer 3 i Julianelyst’s  Youngster Cup.”

 

Søndag startede Carina en almindelig Pris St. George og her var Sirikit helt sig selv, dejlig afspændt og gik et super godt program, som blev belønnet med 73,2 % og en 3. Plads, fortæller hun.

 

”Alt i alt kan jeg mærke, at hun hele tiden bliver stærkere og stærkere, hvilke er rigtig dejligt. Nu skal hun ikke starte flere stævner i år og vinteren skal bruges på at hele tiden at gøre hende stærkere i de svære øvelser. Og så ellers holde hende i godt humør, når nu vinter, frosten og sneen snart kommer.”