DEJLIGT PÅSKESTÆVNE I SOLRØD

20140417_135320

Efter nogle år hvor Solrød Rideklub ikke har holdt B-stævne, var de i år på banen med et påskestævne for heste og ponyer.  Carina Nevermann Torup besluttede at deltage.

 

“Jeg valgte at starte Blue Boy, Lykkes De Niros og Romando. Blue Boy var dejlig frisk og gik et godt program og blev nr. 4 i Intermediare II. I samme klasse gik Lykkes De Niros også et rigtig fint program og blev henvist til en placering lige udenfor præmierækken  i et stærkt felt. Jeg var rigtig godt tilfreds med deres præstation, de var friske og glade og arbejdede med inde på banen.”

 

Blue Boy fik sin debut i “senior Grand Prix” og den blev lidt for dramatisk idet to pærer i loftet sprang efter 2 øvelser, så programmet måtte afbrydes, så glasskår kunne samles sammen. Nogle søde folk blandt publikum var heldigvis hurtige til at springe over barrieren og hjælpe så pausen ikke blev så lang. Blue Boy fik på trods af dette en helt fin debut, dog med lidt dyre fejl, men sådan er det jo.  Der var kun få point op til en placering, fortæller Carina.

 

Romando var en stjerne ved dette stævne, fortæller Carina. Han har de sidste par stævner virkelig fået mere overskud og man kan tydelig mærke han er blevet stærkere og mere rutineret.  Rigtig dejligt. Han vandt både Prix St. George og Intermediare I.

 

“Næste stævne for mig bliver udendørsstævnet i Frederiksværk i begyndelsen af maj.”