MØD VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Equsana samarbejder med udvalgte topryttere og organisationer indenfor alle dicipliner af hestesport i både ind-og udland.
Se vores samarbejdspartnere herunder:

Stald Gavnholt

v/Agnar Snorri Stéfansson og Anne Stine Haugen.

Stald Gavnholt Stald Gavnholt er en moderne trænings- og kåringsstald for islandske heste med over 50 islandske heste på stald. Den drives af toprytterne indenfor islandske heste, Anne Stine Haugen og Agnar Snorri Stefánsson.

Begge har stor erfaring som professionelle konkurrenceryttere på højt plan, samt træning og kåringsfremvisning af islandske heste. Det succesrige par har vundet talrige medaljer til NM og VM de seneste år, bl.a. VM-guld i V1 i 2011 og 3 x NM-guld i 2012.

Gode stævneresultater og “Årets Kåringsrytter” 

Anne Stine har haft et rigtig godt år på banerne og fik bl.a. NM bronze i V1 til Nordisk Mesterskab i 2014. Agnar fik titlen ”Årets kåringsrytter” i Dansk Islandshesteforening.

Prisen er givet p. baggrund af gode kåringsresultater igennem året, hvor Agnar havde et gennemsnit p. 8.02, for alle kårede heste. Agnar havde ligeledes et godt år på konkurrencebanerne, bl.a. fik han til Nordiske mesterskaber NM-sølv i T2 og en 4. plads i F1.

Vi er stolte af samarbejdet med Equsana omkring udviklingen af Iceland. Med Equsanas gode udvalg af foder, ved vi, at vores heste er dækket ind på alle områder, og har de bedste forudsætninger for at præstere.

2015 – Her er det især VM i Herning, hvor parret satser imod at have heste med, både i avl og sport. “Vi har mange store talenter på stald og glæder os til at vise dem frem her i 2015. Det er stort, at VM i år er på ”hjemmebane”, og vi har høje forventninger til både til os selv og hestene.”

CK Dressage

v/ Exam. Berider Carina Cassøe Krüth.

CK Dressage drives af exam. berider Carina Cassøe Krüth, og er en professionel dressurstald beliggende i Nordjylland med 13 heste. Hos CK Dressage er der fokus på professionel uddannelse og salg af dressurheste i topklasse. Her er hestevelfærd i højsæde, glade heste betyde alt for Carina.

Equsana har siden 2015 samarbejdet med Carina, som har været en væsentlig bidragsyder til udviklingen og design af Equsana Collection.

Carina blev i 2011 færdig uddannet som exam. berider, med det højeste karakter gennemsnit nogensinde og har siden 2012 drevet CK Dressage, med fokus på træning, uddannelse og salg af dressurheste og ryttere. Igennem årene er det blevet til flere topresultater, særligt med hesten Heilines Hot Mix, har Carina høstet et utal af sejre og har en målsætning om i 2016 at satse på at debutere Heiline’s Hit Mix i international Grand Prix.

Atterupgaard

v/Kristine og Michael Munch Sinding.

Equsana har siden starten af 2015 været fast foderleverandør til et af Danmarks mest succesfulde DV-avlere, Stutteri Atterupgaard som drives af Kristine Munch-Sinding og Dyrlæge Michael Sinding.
Med 100 heste på stald er Atterupgaard et af de største Dansk Varmblods stutterier i Danmark og har i en lang årrække også været et af de mest succesfulde, med mange talentfulde afkom i sporten, i både ind- og udland. Bag Atterupgard er der et professionelt team, som er med hele vejen fra inseminering til kåring og videreuddannelse af hestene. Der anvendes en del rugehopper i stutteriets avlsprogram, sådan at de talentfulde hopper kan uddannes indenfor dressur, samtidig med at kommende generationer sikres.

Samarbejdet giver Equsana en god mulighed for at have en tæt sparring omkring fodring og udvikling af avlsrelaterede produkter i samarbejde med succesfulde avlere og dyrlæger som løbende giver feedback, således at produkterne altid matcher behovene på et moderne stutteri.

– Vi er SÅ glade for vores tætte samarbejde med Equsana teamet. ”- Allerede efter få måneder, hvor vores heste havde været fodret med Equsana, strålede de om kap med solen og ser generelt bare brandgodt ud – især er vi utrolig glade for Body Boost som vi tildeler flere af vores rideheste og hopper som skal til kåring, fortæller Indehaver Kristine Munch-Sinding.

Daníel Jónsson

Nyt spændende samarbejde med Årets Islandske kåringsrytter 

Danmarks største hestefoderbrand, Equsana har netop indgået samarbejde med den islandske rytter, Daníel Jónsson i samarbejde med islandske SS.

Daníel har en lang række imponerende resultater bag sig, og er de seneste 3 år udnævnt som Årets kåringsrytter.
Helt sensationelt, har Daniél de seneste 4 år fremvist den kåringshest, der har opnået den højeste score i verden, og har i alt 8 gange fremvist heste, der har opnået 9.0 i rideegenskaber.

Til daglig er den succesfulde rytter bosiddende på Island, sammen med sin kone Lóa Dagmar Smáradóttir, hvor parret har over 30 islandske heste. De seneste par måneder har de selv testet effekten af fodring med Equsana Iceland sammen med øvrige produkter, og er super tilfredse med den mærkbare forskel de har oplevet efter foderskiftet.

-”Vi glæder os meget over at kunne byde så anerkendt en islandshesterytter velkommen i Equsana Teamet. Det er en stor blåstempling af Equsanas islandsheste produkter, at én af verdens bedste ryttere har udvalgt netop Equsanas produkter, til at fodre sine konkurrenceheste med.” udtaler Jacob Helt Jessen, Markedschef Equsana

Samarbejdet introduceres til Word Toelt messen 2017 om lørdagen på Equsanas stand med en lille happening. Desuden har vi en stor konkurrence på standen, hvor hovedpræmien er en træningsdag (i Danmark) med Daníel Jónsson.

– ”Vi glæder os meget over at kunne byde så anerkendt en islandshesterytter velkommen i Equsana Teamet. Det er en stor blåstempling af Equsanas islandsheste produkter, at én af verdens bedste ryttere har udvalgt netop Equsanas produkter, til at fodre sine konkurrenceheste med.” udtaler Jacob Helt Jessen, Markedschef Equsana

Equsana modtager jævnligt henvendelser om øvrige sponsorater og samarbejdsaftaler, men har som udgangspunkt ikke mulighed for at indgå øvrige aftaler.