MØD VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Equsana samarbejder med udvalgte topryttere og organisationer indenfor alle dicipliner af hestesport i både ind-og udland.
Se vores samarbejdspartnere herunder:

Stald Gavnholt

v/Agnar Snorri Stéfansson og Anne Stine Haugen.

Stald Gavnholt er en moderne trænings- og kåringsstald for islandske heste med ca. 40 islandske heste på stald. Den drives af toprytterne indenfor islandske heste, Anne Stine Haugen og Agnar Snorri Stefánsson.

Begge har stor erfaring som professionelle konkurrenceryttere på højt plan, samt træning og kåringsfremvisning af islandske heste. Det succesrige par har vundet talrige medaljer til NM og VM gennem tiden.

I avl har vi haft mange faktastiske heste til kåring, bl.a Haukdal fra Hafsteinsstödum der fik 9.03 for rideegenskaber. I 2021 har vi også kåret vores 6 års hingst Hæmir fra Hyldsbæk (efter vores Grímur frá Efsta-Seli) der fik en total på 8.66, med bl.a 9,5 for hals.

Anne Stine og Agnar udtaler i 2021:

“Vi har høje forventninger både i sport og avl for de næste par år, hvor vi forventer at have heste med både til Nordiske mesterskaber til næste år, men ikke mindst til VM 2023. Det bliver en stor satsning for os. Vi har også mange unge heste fra vores egen avl, der tegner godt og vi kan kun glæde os over at have så talentfulde heste i vores hænder

De fleste heste bliver fodret med Iceland/Iceland Stud. De heste der har behov for ekstra fylde (f.eks hingstene), er vi begyndt at fodre med Balance, Health Fiber og Alfa Lin, blandet op i vand. De elsker at spise blandingen og fordi det har meget lavt indhold af stivelse og sukker, og højt indhold af gode fibre, er det også en blanding der er god for maven”

Gavnholt’s favoritter:

1: Equsana Iceland

2: Equsana Iceland Stud

3: Equsana Grazing

Vi er stolte af samarbejdet med Equsana omkring udviklingen af Iceland. Med Equsanas gode udvalg af foder, ved vi, at vores heste er dækket ind på alle områder, og har de bedste forudsætninger for at præstere.

“Vi har høje forventninger både i sport og avl for de næste par år, hvor vi forventer at have heste med både til Nordiske mesterskaber til næste år, men ikke mindst til VM 2023”

CK Dressage

v/ Exam. Berider Carina Cassøe Krüth.

CK Dressage drives af exam. berider Carina Cassøe Krüth, og er en professionel dressurstald beliggende i Nordjylland med 10-12 rideheste. Hos CK Dressage er der fokus på professionel uddannelse og salg af dressurheste i topklasse. Her er hestevelfærd i højsæde, glade heste betyder alt for Carina.

Equsana har siden 2015 samarbejdet med Carina.

Carina blev i 2011 færdig uddannet som exam. berider, med det højeste karakter gennemsnit nogensinde og har siden 2012 drevet CK Dressage, med fokus på træning, uddannelse og salg af dressurheste og ryttere. Igennem årene er det blevet til flere topresultater, særligt med hesten Heilines Danciera, har Carina høstet et utal af sejre og har senest opnået en individuel 7. plads ved ol i Tokyo, samt en 4. plads for hold. Til World Cup i Herning i 2021 opnåede Carina desuden en flot 2. plads i freestyle. Carina og Danse ligger pt. nummer 8 på FEI’s verdensrangliste.

“Næste mål er klart en flot placering ved VM i Herning i 2022. Jeg glæder mig til at Danse og jeg igen skal repræsentere Danmark, og denne gang på hjemmebane.”

Carinas favoritprodukter:

 -Equsana Structure High

-Equsana Powerflakes

-Equsana Body Boost

-Equsana Healthfiber

-Showshine

Atterupgaard

v/Kristine Munch Sinding.

Equsana har siden starten af 2015 været fast foderleverandør til et af Danmarks mest succesfulde DV-avlere, Stutteri Atterupgaard som drives af Kristine Munch-Sinding.
Med over 100 heste på stald er Atterupgaard et af de største Dansk Varmblods stutterier i Danmark og har i en lang årrække også været et af de mest succesfulde, med mange talentfulde afkom i sporten, i både ind- og udland.

“I 2021/2022 er vores forventninger at vores heste klare det godt til kåringer med størstedelen kåret i RDH, samt et par medalje hopper. Vi forventer også at Delorean og DeLine skal deltage i Inter II på landsplan og evt. komme ud til et par internationale stævner. Vi håber også på at vi har et par unge heste med i DSA finalerne.”

Bag Atterupgard er der et professionelt team, som er med hele vejen fra inseminering til kåring og videreuddannelse af hestene. Der anvendes en del rugehopper i stutteriets avlsprogram, sådan at de talentfulde hopper kan uddannes indenfor dressur, samtidig med at kommende generationer sikres.

Samarbejdet giver Equsana en god mulighed for at have en tæt sparring omkring fodring og udvikling af avlsrelaterede produkter, i samarbejde med succesfulde avlere og dyrlæger som løbende giver feedback, således at produkterne altid matcher behovene på et moderne stutteri.

Kristine udtaler:

“Vi er så heldige at Katharina altid er behjælpelig med spørgsmål og vejledning i foder. Typisk vil det være rådgivning om foder hvis vi syntes en hest er blevet lidt for tyk, for tynd eller skal have lidt ekstra energi.

Atterupgårds favoritprodukter er:

1: Equsana Balance

2: Equsana Cool Performance

3: Equsana Health Fiber

-men vi er også meget glade for Body Boost og Green Fiber Mash.”

– Vi er SÅ glade for vores tætte samarbejde med Equsana teamet. ”- Allerede efter få måneder, hvor vores heste havde været fodret med Equsana, strålede de om kap med solen og ser generelt bare brandgodt ud – især er vi utrolig glade for Body Boost som vi tildeler flere af vores rideheste og hopper som skal til kåring, fortæller Indehaver Kristine Munch-Sinding.

Bakken Dressage

v/Silje Bakken og Michael Møller Flintrup

Equsana har siden 2022 været fast foderleverandør til nogle af Danmarks mest succesfulde ryttere indenfor dressur og ungheste. De har 28 heste på stald, som alle bliver fodret med Equsana.

“I 2022/2023 glæder vi os til at arbejde med hopperne frem mod årets hoppekåringer. Vores næste mål er unghestechampionat i Herning 2023. Ligeledes er drf dressurechampionaterne altid en fornøjelse at deltage i. Vi plejer som regel at have heste med i en eller flere årgange, så vi ser i den grad frem til championaterne de kommende år. I forlængelse heraf gælder vi os til at se hvordan sølvmedaljehoppen Lygum’s Zelina (Blue Hors St. Schufro / Blue Hors Zack) udvikler sig og få debut på stævnebanerne i 2023. Vi forventer også at debutere på internationalt plan med Sweetnes (Blue Hors St. Schufro / Tailormade Lancelot) få sin internationale debut i lilletur i 2023.”

Bag Bakken er der et professionelt team, med examinerede beridere og lang erfaring med kvalitetsheste. Hos Bakken Dressage er ordentlighed og dermed åbenhed og transparens omkring samarbejdet med deres kunder en vigtig værdi.

Bakken Dressages favoritprodukter er:

1: Equsana Compete

2: Equsana Body Boost 

3: Equsana Mash

Gordon Dahl

Én af travsportens mest succesfulde travtrænere og kuske, Gordon Dahl er frontfigur for Equsanas Structure serie, og var med helt fremme fra starten med udviklingen af foderserien, som er målrettet præstationsheste. Gordon Dahl har haft stor succes gennem de seneste år.

Gordon udtaler i 2021:

“Staldens sammensætning ændrer sig løbende, da der er en del salg og udskiftning af flere af staldens heste.
Det giver os mulighed for at arbejde med ungheste fra bunden. Her mærker vi især, hvor vigtigt det er med et godt foder, for på den måde at undgå skader. Vores ungehestestald ser fornuftig ud og vi ser især frem til at starte Helga Sinclair, Hard Copy Cash og Hemingway Sotto senere på sæsonen.

Stalden har dog stadigvæk flere interessante ældre heste i stalden, hvor E Type Cash og Coventry Halla stille og rolig vokser sig ind i den ypperste klasse. Treårige Borups Viking er også en hest, som på nuværende tidspunkt ser ud til at rumme et stort potentiale og udvikling, som bliver spændende at følge.

For at stalden skal kunne præstere, skal en lang række faktorer gå op i en højere enhed. I den sammenhæng er kraftfoderet og grovfoderet i stalden motoren bag det hele, og hos Equsana får vi, efter vores mening, de bedste produkter på markedet, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. 

Vi har et godt og givende samarbejde med vores foderkonsulenter hos Equsana. De hjælper os med sammensætningen af foderet til væddeløbsheste både de unge og de ældre. Det tætte samarbejde med Equsana gør, at vi tager trivselsproblemer i opløbet.”

Gordons favoritprodukter er:

1: Equsana Structure High

2: Equsana Power Flakes

3: Equsana Body Boost

Equsana modtager jævnligt henvendelser om øvrige sponsorater og samarbejdsaftaler, men har som udgangspunkt ikke mulighed for at indgå øvrige aftaler.