DET ER IKKE KONKURRENCE DET HELE!

Gardehusarregimentet

”Indimellem kommer der en invitation til at ride opvisninger diverse steder!  Ikke alt kan jeg deltage i, pga. stævner.

 

Gardehusarregimentet der ligger i Slagelse, fylder 400 år og afholder i den forbindelse en masse fantastiske arrangementer.  Et af disse er et stort hesteshow fredag og lørdag aften, hvor der forventes at komme 4000 tilskuere hver aften. Her er jeg og tre af mine ryttervenner fra konkurrencebanen inviteret til at ride kommenteret opvisning på Grand Prix niveau.

Sådanne store shows er altid sjove at deltage i, dels fordi det er noget andet end konkurrence og dels fordi det er adspredende for hestene ikke altid at gå de samme programmer. Derudover er der ikke det samme form for pres til at præstere, som i konkurrence.

 

Selvom man er en garvet konkurrencerytter og er vant til at ride program, så er det vigtigt at træne det nye program sammen med de andre ryttere, idet samhørigheden, når man rider en kvadrille, er uhyre vigtig så alle tilskuerne skal få et godt indtryk af hvad vi laver.  

På billedet er vi til briefing inden vi sætter os på hestene og træner. Det er jo et once in a lifetime arrangement, og bliver helt “tatoo” agtig, så der skal nok blive en god stemning, vejret lader jo at blive fantastisk for sådan et aften arrangement.”

 

Kærlig hilsen 

Carina Nevermann Torup