KAN FODRING AF KONKURRENCEHESTE VÆRE SIMPELT?

Skærmbillede 2015-12-04 kl. 22.10.46

Hvad er baggrunden for samarbejdet med Equsana og hvorfor er det vigtigt, at fodring er enkelt, så man kan undgå at fodre med flere slags foder og tilskud, når man har flere konkurrenceheste og avlsheste i stalden? Og er det overhovedet muligt at lave et produkt som opfylder opfylder alle de særlige behov hos præstationsheste? Se det korte videointerview med Andreas Helgstrand.

 

Equsanas nye Ultimate serie med Stud Flakes og Power Flakes er som bekendt udviklet i samarbejde med Andreas Helgstrand – og foderet er henholdsvis fuldfoder til avlsheste og plage i god vækst og Power Flakes, som er et energirigt fuldfoder til højtydende heste; begge er  baseret på grundtanken om, at det skal være let og overskueligt at fodre og samtidig fungere til konkurrenceheste såvel som avlsdyr.

 

Faq: Power Flakes er et fuldfoder i piller, bl.a. tilsat velsmagende flager af majs og dampvalset byg. Indeholder letoptageligt energi fra letoptageligt stivelse, der giver højtydende heste ekstra energi og tænding. Højt indhold af fedt sikrer stor udholdenhed. Indeholder letoptageligt protein og Omega-3-fedtsyrer. Velegnet til heste der trænes intensivt i fx dressur og spring. Kan også anvendes (evt. i reduceret mængde) op til stævner, for at tilføre rationen ekstra energi.

 

Stud Flakes: Fuldfoder i piller, bl.a. tilsat velsmagende flager af dampvalset byg, gulerødder og ekstruderede ærter. Udviklet til avlshopper, hingste og plage i god vækst. Letoptagelige protein- og mineralkilder til optimal udvikling af skelet og muskulatur samt letoptageligt energi. Tilsat Omega-3-fedtsyrer.

 

Du kan se den fulde produktinfo her på hjemmesiden.