ÅBENT HUS PÅ HELGSTRAND DRESSAGE

helgstrand

Husk at det er nu på lørdag, at du kan se tophingste og opleve en topmoderne dressurstald. Equsana vil naturligvis være på pletten, og du kan få gode råd og tips til optimal fodring af din hest. Her vil der også være mulighed for at se nærmere på ’Power Flakes’.

 

Den nye serie er udviklet i samarbejde med Team Helgstrand, og er baseret på et nyt koncept bestående af pillefoder tilsat flakes med udvalgte råvarer. Særligt for konceptet er mængden af olie som er tilsat pillerne, som giver mulighed for at tilføre hesten en høj mængde af energi i et enkelt fuldfoder. Ultimate består af to produkter: Power Flakes udviklet særligt til konkurrenceheste og Stud Flakes som er velegnet til avlsdyr og heste i vækst.

 

Der knokles lige nu med de sidste detaljer på Helgstrand Dressage. Alle er i fuld sving inklusiv de mange  håndværkere, som i skrivende stund lægger sidste hånd på byggeriet, herunder den nye stald, ridehus og opsadlingspladser.  Fotoet viser hvordan de sidste brosten lægges. Det er nemlig om få dage, at der er åbent hus og ikke mindst hingstedag. Helgstrand Dressage glæder sig utrolig meget til at byde alle interesserede velkomne på lørdag til vores hingsteshow og åbent hus, Uggerhalnevej 80 9310 Vodskov.

 

Foto: Helgstranddressage.com