ET SKRIDT VIDERE MOD LANDSTÆVNER

Migge - Kopi

Migge Holst Petersen fra Rønde er en heldig rytter. Hun er nemlig vinderen af Equsanas store standkonkurrence på Hest & Rytter, som vandt et års træningsophold hos Team Helgstrand. Hun har en ridehest efter Akinos/Loran som hun rider MB på. Således håber hun meget på at komme et skridt videre gennem dette træningsophold som hun har vundet. Her er en kort præsentation:

 

”Jeg hedder Migge Holst Petersen er 40 år og har redet siden jeg var 9 år. I 2000 købte jeg hoppen Lorina Morsø som skulle blive min nye dressurhest.  Jeg red 4 års championat på hende og fik hende videre til mellemrunden, men 14 dage før brækkede hun griffelbenet og blev herefter avlshoppe.” Ifølge Migge, er denne hoppes første afkom, Akina-Lorani Holst, nu 11 år og B-hest i dressur, og det er således denne hest, hun har valgt at bruge til sin træning hos Helgstrand Dressage på, for at komme skridtet videre mod landsstævnerne.

 

Det er Dansk Varmblod Migge avler, og hun fortæller at Lorina Morsø som nu er elitehoppe, går med sit 10. føl i maven. Migge fik netop sidste år ved Equsana eliteskuet en sølvmedalje samt en bronze-medalje hoppe med hjem:

 

”Vi har i alt 6 af Lorinas afkom eller børnebørn gående. 2 medaljehopper som skal gå championat i år, et par der skal kåres, en 5 års der skal sælges samt Akina og føllet fra sidste år. Mit mål er som sagt at komme skridtet videre til MA klasserne, da jeg lige nu starter MB på Akina,” fortæller Migge.

 

Du kan læse meget mere om Migge Holst og hendes træningsophold på Helgstrand Dressage i Ridehestens juni-nummer.

 

Foto:  Akina-Lorani Holst og Migge til distriktsmesterskab for hold i Tørring 2010, hvor de  vandt som hold.