MØD EQUSANA I HERNING

File0048

Årets hestefest løber af stablen om få dage fra d. 7.-10. marts. Equsana er, som hovedsponsor for Dansk Varmblod, naturligvis at finde blandt de mange udstillere. Med en 100m2 stand i hal L, glæder vi os til at hilse på en masse nye hestefolk og kendte ansigter, rådgive om fodring og produkter og ikke mindst vise vores helt nye Ultimate-serie frem. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål og giver gode råd!

 

Den nye serie er udviklet i samarbejde med Team Helgstrand, og er baseret på et nyt koncept bestående af pillefoder tilsat flakes med udvalgte råvarer. Særligt for konceptet er mængden af olie som er tilsat pillerne, som giver mulighed for at tilføre hesten en høj mængde af energi i et enkelt fuldfoder. Ultimate består af to produkter: Power Flakes udviklet særligt til konkurrenceheste og Stud Flakes som er velegnet til avlsdyr og heste i vækst.

 

På standen kan du, udover at se Equsanas store produktpalette, desuden deltage i konkurrencen om et 1 års træning hos Team Helgstrand og mange spændende produkter. Kig endelig forbi på standen i Hal L og få en gratis Equsana høpose. Posen kan du både bruge til at opbevare dine mange indkøb i under messe, eller til at opbevare hø i efterfølgende i stalden.