VI GLÆDER OS TIL HERNING

_95A8328

Nu begynder stævnerne så småt at tage til, og træningen henover vinteren er gået godt, selvom det godt nok har været koldt, fortæller Carina Nevermann Torup, Equsanas sponsorrytter.

 

”Heldigvis har vi et solarium som vi har brugt både før og efter ridningen. Hestene har, selvom de ikke har været i topform, arbejdet rigtig godt med og har for nogles vedkommende lært nye ting og for andre har vi bare fokuseret på at forbedre og styrke. Uanset hvad har smidiggørende arbejde altid første prioritet, sammen med at holde hestene glade.”

 

Nu er Dansk Varmblods hingstekåring i Herning snart rundt om hjørnet, og Carina skal starte en sine heste og er ved at forberede dette. Hun har netop testet formen af ved Frederiksværks distriktsstævne, hvor det gik rigtig fint, idet hendes hest N.O.H’s Wizard vandt Intermediare 1 med hele 75 %.

 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Herning og DV kåringen, hvor jeg red første gang som 10 årig.  Ikke kun til konkurrencen, men også til at se alt det andet – hingstene, egnethedstesten, shows, udstillinger og alt det andet som foregår.”

 

Samtidig er det jo stedet, hvor man møder en hel masse mennesker, og det sociale derovre er så fantastisk, slutter Carina Nevermann Torup.