DV HINGSTEKÅRING I HERNING 2015 – EN STOR OPLEVELSE

wIMG_8585

Torsdag ved frokosttid satte Carina Nevermann Torup kursen mod Herning med Sirikit og Lykke’s De Niros. Torsdagen bestod dog kun af træning af gallashowet med Niros og almindelig træning på Sirikit.

Fredag morgen kl. 9.00 startede Sirikit Prix St Georg klasse i den runde hal (hal B). Man kunne dog komme ind i hallen mellem kl. 6-7.00, hvor banen var åben for træning så hestene kunne komme ind og ”kigge” på tingene.

”Begge træningspas gik rigtig godt og jeg kunne gå en forventningsfuld fredag i møde. Sirikit tog dog omgivelserne i stiv arm og kigge overhovedet ikke. Det gjorde hun heller ikke under selve programmet lidt senere på formiddagen. Hun leverede et super godt ridt og jeg følte virkelig at hun var med mig på banen og jeg kunne satse i de øvelser, som jeg ved hun er rigtig stærk i. Det blev pointmæssigt til 72,6 % og blev første uplaceret i et ekstremt stærkt felt, som aldrig har været set før i Herning, eller på landsstævne niveau. Jeg var og er meget tilfreds med vort ridt!”

Fredag aften blev det første gallashow afholdt. Niros og jeg udklædt som Askepot med følge af fugle og mus, som skulle sy min balkjole, fortæller Carina.  Fuglene bestod af nogle ponyryttere fra sidste års landhold, nemlig Sandra Hyrm, Anne Sofie G. Sørensen, Nicoline Ulrich og Karoline Rohmann.

”Jeg var lidt spændt på hvad Niros ville sige til selve arenaen og publikum, men selvom han gik alene og i spotlys, så satte Niros ikke en hov forkert derinde.  Selv svære overgange som Piaffe/Passage gik 100 % og uden fejl.  Han var faktisk en rigtig guttermand og god kammerat derinde.  Lørdagens gallashow gik også super fint, så det var en oplevelses- og ridemæssig en stor oplevelse at være i Herning. Samtidig var det som vanligt utrolig dejligt at se alle de dejlige heste og hingste, så man vil være et skarn hvis ikke man nød dagene i Herning.  Jo, der blev også lidt tid til at besøge udstillingsstandene, og traditionen tro, måtte der gøres en handel eller to.“

Foto: Mikala Bagge