ECCO CUP MED STOR SUCCES

10355713_10152265853496840_6615644797353012209_o 2

Optakten til årets 1. afdeling af ECCO Cuppen i Sundeved, blev ikke lige helt det jeg havde regnet med, fortæller Carina Nevermann Torup.

”Problemer med hestetransporteren gjorde at vi måtte læsse Lykkes de Niros af, efter nogle kilometers kørsel. Med stor hjælp fra en af min mors kunder, lånte vi deres hestetransporter, og med nogle timers forsinkelse, men vi kom afsted.  Stor tak til Nikita. Ved Odense mærkede vi pludselig, at der manglede luft i det ene bagdæk, jo, vi var punkteret.  Heldigvis var Super Dæk Service klar og ude ved os hurtigt, så efter kort tid kom vi afsted, men med 4 – 5 timers forsinkelse. Better safe than never.”

Ifølge Carina Nevermann Torup gik selve stævnet super godt

Niros var med mig alle dage, og vi startede med en 3. plads i Svær Intermediare, og en 2. plads om lørdagen i Intermediare II, afsluttende med en 2. plads i Grand Prix. Hermed samlet en 2. plads i ECCO Cup for U25 – 1. afdeling. Der var lidt forvirring omkring den sidste klasse, idet vi havde forberedt os på at ride U25 GP, men alle rytterne blev overrasket over, at vi skulle ride senior Grand Prix, hvilket Niros aldrig havde prøvet, så det var hans debut!   Jeg var rigtig glad for at det gik så godt i en helt ny og vanskeligere klasse.”

Niros fik lige lidt ekstra Equsana hestbolsjer for den præstation, fortæller Carina og siger tak til Sundeved for et godt stævne.

Nu gælder det Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.