NU SKER DET – WORLD TOELT 2013!

133233_abo_02_IMG_3061

Anne Stine Haugen og Agnar Snorri Stefánsson hører begge blandt toppen af islændersporten og parret er som bekendt sponsorryttere hos Equsana. De har begge deltaget i World Toelt de tidligere år, men i år det kun Agnar Snorri, der skal konkurrere i Arena Fyn d. 22 og 23. februar, idet Anne Stine Haugens termin falder sammen med den store sportslige begivenhed:

 

”Jeg er gravid og har termin den 10. februar, så jeg kommer ikke til at starte World Toelt i år, hvilket jeg naturligvis er rigtig ærgerlig over.”

 

Der konkurrereres i tölt, 4-gang og 5-gang og udover dette, kåres bedste 4-gængerhingst og 5-gængerhingst i det prestigefyldte hingsteshow. Agnar Snorri Stefánsson fortæller, at han skal ride en af deres hingste, Rómur frá Búðardal.

 

”Rómur er en 15 år gammel hingst, der har været med os i mange år. Han bliver bare bedre og bedre med alderen, og blev i sommer norsk mester i 5-gang sammen med Anne Stine, fortæller Agnar Snorri Stefánsson.

 

Agnar Snorri Stefánsson har redet Rómur til alle World Cup Tölt, og sidste år var de nr. 1 efter udtagelsen i  5-gang.

 

Men hvordan er forventningerne til World Cup Tölt i år?

 

Forventningerne er store, og vi ved at Agnar og Rómur er gode sammen i Odense Arena – og Rómur ER en hingst med meget kraft og udstråling og imponerer altid, når han kommer ind på banerne,” siger Anne Stine Haugen.

 

Der er mange gode heste, der kommer i år, noget vi glæder os meget over. Det er altid sjovt at se de bedste heste samlet på et sted, det gør at konkurrencen bliver hårdere og præstationerne større. Vi tror at World Toelt 2013 bliver det bedste vi har oplevet så langt, slutter Agnar Snorri Stefánsson og Anne Stine Haugen.