URET TIKKER NED TIL HERNING

File0542

Der er nu kun få dage til at Herning løber af stablen. Med en 100m2 stand i hal L glæder vi os til at hilse på mange nye og kendte ansigter, rådgive om fodring og produkter og ikke mindste vise vores helt nye Ultimate-serie frem.

 

Equsana er hovedsponsor for Dansk Varmblod, og følger også med stor interesse sponsorrytter Andreas Helgstrand og den fantastiske 4-års hingst Sezuan, som er den hingst som har opnået de højeste point nogensinde til materialprøve i DK. Helgstrand stiller også Tørveslettens Fifty-fifty, Eclectisch, Peterborgs Qasanova, Floricello og Vincent Marinello til kåring. Det bliver spændende. To kapaciteter bliver testryttere i unghestechampionaterne i Herning.

 

Den norske springrytter Stein Endresen vil i år løfte opgaven at vurdere de unge hestes evner og kapacitet sammen med det danske dressurikon Hasse Hoffmann, der afløser den nu sygdomsramte Minna Telde som ellers skulle have været international testrytter. Hasse Hoffmann er ikke blot en succesfuld konkurrencerytter, men ligeledes en af Danmarks bedste uddannere af ryttere såvel som heste op til sportens sværeste niveau. Han har masser af erfaring med uddannelsen fra unghest til Grand Prix-hest.

 

Fire heste har ved egnethedstesterne i 2012 kvalificeret sig til Katrinelund Unghestechampionat med en samlet sum på 900 eller derover, mens fem heste har sikret sig en plads i Blue Hors Unghestechampionat i kraft af en score på 900 eller mere. De efterfølges af et større felt med karakterer imellem ca. 820 og 900 point, hvor af flere ligger i den høje ende.  Dette års topscorer fra egnethedstesterne er i dressur Tailormade Ralph Lauren e. Skovens Rafael / A-dur (opdr. Mette Høy Olsen) redet af Silje Bakken til 950 point og i springning Camillo Ask e. Carson Ask / Cascavelle (opdr. Stutteri Ask) redet af Søren Møller Nielsen til 937,5 point.