FODRING SKAL VÆRE ENKELT

File0048_0

Det er netop derfor, at Equsana har udviklet den nye Ultimate serie med Stud Flakes og Power Flakes. Stud Flakes er fuldfoder til avlsheste og plage i god vækst og Power Flakes er et energirigt fuldfoder til højtydende heste. Equsana har som bekendt valgt at udvikle denne nye serie i samarbejde med Andreas Helgstrand, hvor grundtanken er, at det skal være let og overskueligt.

 

”Foderet er baseret på, at det skal være enkelt, og samtidigt fungere til topheste, og det gør det, siger Andreas Helgstrand, som holdt Åbent Hus den 13. april. Her blev den nye Ultimate serie endnu engang vist sammen med udvalgte produkter fra det øvrige sortiment. Forud for dagen havde Andreas Helgstrand kun følgende opfordring: Kom hid og kig: ”Vi stiler efter et top show med top-heste og åbning af ny ridehal og stald, samt et brag af en fest bagefter”, siger Andreas Helgstrand. Alle er mere end velkomne. Husk at Equsana naturligvis også vil være tilstede.

 

Faqs: Power Flakes er et fuldfoder i piller, bl.a. tilsat velsmagende flager af majs og dampvalset byg. Indeholder letoptageligt energi fra letoptageligt stivelse, der giver højtydende heste ekstra energi og tænding. Højt indhold af fedt sikrer stor udholdenhed. Indeholder letoptageligt protein og Omega-3-fedtsyrer. Velegnet til heste der trænes intensivt i fx dressur og spring. Kan også anvendes (evt. i reduceret mængde) op til stævner, for at tilføre rationen ekstra energi.

 

Stud Flakes: Fuldfoder i piller, bl.a. tilsat velsmagende flager af dampvalset byg, gulerødder og ekstruderede ærter. Udviklet til avlshopper, hingste og plage i god vækst. Letoptagelige protein- og mineralkilder til optimal udvikling af skelet og muskulatur samt letoptageligt energi. Tilsat Omega-3-fedtsyrer.

 

Du kan se den fulde produktinfo her på hjemmesiden.