DM PÅ BROHOLM VAR ET HÅRDT, MEN GODT STÆVNE

20140607_202837 2

DM stævnet på Broholm blev et hårdt stævne med 4 heste til start. Blue Boy, Lykke’s De Niros, Romando og Sirikit, var til start fra klasserne MA1 til U25 Grand Prix.

“Sirikit skulle allerede starte torsdag eftermiddag, så vi tog afsted torsdag morgen. Dog havde vi en lille udfordring, da vi skulle afsted. Dækket på den ene trailer var punkteret, så det måtte udskiftes. Mens det blev gjort kørte Camilla (veninde) og jeg afsted med Romando og Sirikit, så Sirikit kunne nå at se banen inden hun skulle starte senere samme dag.“

Sirikit havde et godt stævne, dog med lidt små fejl undervejs. Hun fik 71,7 % og en 3. plads i MA1, 68,6% i Prix St. George og en 5. plads samt 71% i MA2 og en 2. plads.  Det var første gang Sirikit gik den lidt vanskelige MA2. Romando havde en Prix St. George som opvarmningsklasse til Bundgaard om fredagen, hvor han blev nr. 5 med 68,9%. Romando blev samlet nr. 8 i Bundgaard Byg Cup, hvor han begge dage fik over 69%. Dejligt han udvikler sig hele tiden, siger Carina.

“I U25 Danmarksmesterskabet var jeg til start på to heste. Lykke’s De Niros havde den første dag i Intermediare II lidt spændinger over plastikposerne, der var pakket rundt om højtalerne, men slappede bedre af i U25 Grand Prix’en, hvor han fik 66,8%. Blue Boy gik bedst den første dag, hvor han fik 68,5%. Jeg havde også en god tur i küren, hvor vi red vores nye Grand Prix kür til 69%. Desværre fik jeg fejl i changementerne for hvert spring og piafferne er stadig lidt svage, men jeg håber han får den piaffe han kan herhjemme med ind på banen en dag. Vi endte alle dage, som nr. 4. og holdt så vores placering fra sidste år.”

Carina fortæller, at selvom hun med 4 heste til start havde travlt til stævnet og nærmest hele tiden sad på en hest, så var det et godt stævne med super vejr.

Næste udfordring bliver det superdejlige stævne i Sverige i Falsterbo, hvor der heldigvis er rigtig mange danske tilskuere der finder vej – måske ses vi?

Billedtekst:

Carina står i midten.  Hun og de andre deltagere ved DM er til lydprøve forud for finalen, så de kan få justeret højden på deres Kür musik.