DEBUT MED TO NYE HESTE

20150919_174016 2

I den forgangne weekend afholdt Middelfart Ridecenter de Danske Mesterskaber for klubhold for heste. Her stillede Rideklubben Ørsted Holme (RØH) med et hold bestående af Ann Sofie Nielausen, Caroline Elsner, Camila Krogh og Carina Nevermann Torup:

”Jeg startede en ny/gammel hest, nemlig Solbakkegaards Bajano (F. De Noir / MF: Bajazzo XX) på 9 år, der er ejet af en af min mors ryttere Anne Bjerrgaard. Jeg har før startet hesten i 6 års championatet, og har for ca. 1 måned siden overtaget tøjlerne igen. Bajano debuterede i Prix St Georg ved stævnet og gjorde et fantastisk arbejde, når man tænker på hvor nyt det er for ham. Begge dage red vi til knap 70% og blev nummer 2 og 3 i selve klassen. RØH holdet sluttede på en rigtig flot 4. plads – meget tæt på bronze medaljen.”

“Bajano har haft en rigtig nem overgang til sit nye foder (Kompeet), som han spiser med glæde – også da han skulle stå i stævnestald for første gang. For at sikre at han holdt energi hen over foderskiftet, hvilket vi normalt aldrig gør midt i stævnesæsonen, har vi givet ham Energy Plus.  Han havde fin energi gennem hele stævnet.”

I forrige weekend, ved C-stævnet i Frederiksværk, havde Carina debut med en anden hest, nemlig Werdell (F:Weltmeyer / MF: World Cup 1) på 9 år, som er ejet af Grethe og Hasse Hoffmann.

”Her startede jeg MB0 og vi havde en rigtig fin og stabil tur sammen. Vi sluttede som nummer 3 med 68,4 % i en klasse fyldt med mange gode heste og ryttere. Werdell skal snart ud og debutere i MA.”