BLOG: Succesfuld opvisning til Store Hestedag

Blog: “Det er desværre ikke blevet til meget sol og sommer her de sidste par måneder. Men vejret har faktisk været et fint ride-vejr. Hestene har været meget ude og skridte tur på græsmarken efter træning – ja nogle af dem har også fået lov til at trave og galopere lidt derude. Men nu har hestene fået regndækkener på og vi er kravlet indenfor i ridehuset, – men jeg håber, at vi på et tidspunkt kan få lov til at komme lidt ud igen inden mørket kommer.

Sidste weekend gav jeg to opvisninger til Store Hestedag på Donna Charian. Temaet var dressurens kunst, hvor jeg viste de forskellige øvelser vi har i dressur helt op til grand prix. Mens jeg red speakede min far omkring, hvordan øvelserne blev udført og hvad der skulle lægges vægt på. Donna var rigtig sød at have med og gjorde god figur derinde på den store bane.

Ellers er det kun blevet til et par starter gennem det sidste stykke tid. Jeg deltog til distriktsstævnet på Møllebakken på Soda Pop i slutningen af juli. Her vandt vi MB0 med 75% efter et super godt ridt, hvor jeg kunne mærke hvordan Soda får mere og mere rutine på banen. Dagen efter red vi også MB0. Det blev på en bane med masser af vandpytter og i regn, torden og lyn, men Soda var heldigvis den bedste guttermand og gik et rigtig fint program. Desværre blev vejret så slemt, at klassen blev aflyst. Men så fik vi da den oplevelse og erfaring med i baggagen samt vasketøj med hjem.” – Carina Nevermann Torup