DEBUTSEJR I DEN SVÆRE ENDE!

20151115_143026

Der er også andet end heste og ridning for Carina Nevermann Torup, så derfor blev det kun til start søndag i den julepyntede ridehal i Solrød ved deres distriktsstævne, fortæller hun.

”Til gængæld havde jeg travlt den eftermiddag.”

”Vemmetoftes Rochelle – 7 år (ejer: Suzanne Vibholm), startede jeg LA4 på. Hun var faktisk rigtig fin, men desværre blev hun bange for en masse uro i cafeteriaet, så det ødelagde dele af programmet, men hun er på rette vej, og fik trods fejlene der indløb 68,8 %. Lidt mere rutine, så bliver det rigtig fint.”

Carina startede også hesten Werdell  – 9 år (ejer: Grethe og Hasse Hoffman), der debuterede i Prix St. George, hvor det blev til en 2. plads med 70,8 %.

“Det var den allerbedste tur jeg havde på ham, og han var som de tidligere starter, eksemplarisk at have med i byen. Han er virkelig også på rette spor.”

“Den sidste hest jeg startede var superhoppen Sirikit – 8 år (ejer: Peter Christensen). Vi har ikke startet siden det internationale stævne i Verden i august, idet vi har arbejdet med de sidste svære øvelser til Grand Prix.  For ligesom at finde ud af om vi kunne få træningen ”med ind på banen”, debuterede hun i klassen Intermediare 2, der ligger lige under den sværeste klasse Grand Prix.  Som altid var hun en kammerat og lyttede til mig. De nye svære ting som piaffe, passage, etter changementer, lykkedes rigtig fint, så jeg er da lidt stolt af vor fælles præstation. Et er nemlig at træne hjemme, noget andet er at få det hele til at fungere til stævne, men det gjorde det, og vi vandt klassen stort med 71,4%. ”

For alle disse hestes vedkommende er det  nu hjem og træne videre, – få mere styrke, finjustere nogle øvelser og hermed fortsætte udviklingen.

Foto: Vemmetoftes Rochelle