DEJLIGE OPLEVELSER TIL ÅRETS SIDSTE STÆVNE

IMG_96099052467937_0

Carina Nevermann Torup og Romando og Sirikit gjorde det som bekendt super godt ved stævnet på Blue Hors sidste weekend:

 

Landsstævnet på Blue Hors var på mange måder en succes. De nye faciliteter på Blue Hors får stævnet til at minde om et internationalt stævne, men vigtigst af alt var, at der var gode boksforhold og banerne var fine, fortæller Carina Nevermann Torup.

 

”Jeg havde to heste med, nemlig Sirikit og Romando. Sirikit havde holdt lidt fri efter finalen i Odense og Romando havde jeg startet weekenden før ved Landsstævnet på Heslegaard, hvor vi vandt 2 MA klasser. Sirikit startede hhv. MB1 og MB2. Hun er en rigtig kammerat og gik fantastisk og vandt begge klasser med hhv. 70,9 % og 72,5 %.”

 

”Hun har simpelthen ikke svigtet i koncentrationen eller viljen en eneste gang i hele året, – det er superdejligt.  Sådan et sind er simpelthen guld værd.”

 

Romando startede Carina i Youngster Cuppen for 7 og 8 års heste. Cuppen rides over to klasser i en MA og en Prix St. George.

 

”Romando var noget påvirket af omgivelserne, men han lyttede pænt og lod sig ride. Vi endte samlet som nr. 3 i Cuppen med hhv. 69,8 % og 70,7 %.  Søndag startede jeg Romando i endnu en Prix St. George. Han havde vænnet sig mere til hallen og var væsentlig mere afslappet og vi endte efter en meget dyr fejl i den ene galop piruette, som nr. 6 med 69,9 %. Jeg var rigtigt meget tilfreds med dette, ikke mindst fordi det var et meget stærkt felt.”

 

Det var så det sidste stævne Carina Nevermann Torup har planlagt for disse to heste i 2013.

 

”Herefter står den på træning og forberedelse på at tage et skridt videre på uddannelsesstigen, så vi kan være godt forberedt på de endnu vanskeligere udfordringer vi får næste år.”

 

Foto: Romando, præmieoverrækkelse i Youngster Cup. Nr. 3