NOH’S WIZARD TIL MEXICO!

_95A8227

Sponsorrytter Carina Nevermann Torup har redet NOH’s Wizard siden April 2012, og ekvipagen er gået fra sejr til sejr, og senest ved Dansk Varmblods hingstekåring en flot placering i Prix. St. George.  Stutteri NOH har ønsket at sælge hesten hvorfor den nu er solgt til Mexico.

 

”Jeg har været meget glad for at ride NOH’s Wizard, der fra første dag viste sig at være en rigtig kammerat, og en hest der hele tiden arbejdede positivt med i alt man bad ham om.”

 

Selvfølgelig er det lidt trist at sige farvel til en sådan dejlig hest, men det vidste jeg jo nok ville blive målet for ejerne, siger Carina Nevermann Torup. Det gik dog meget hurtigt, ja faktisk kun en måned efter beslutningen var taget, til at køberen var der og slog til.  Jeg havde jo håbet jeg lige kunne have nået at starte Grand Prix på ham, men det må jeg overlade til hans nye rytter, siger Carina Nevermann Torup.

 

”Hans nye rytter er en meget positiv og følsom rytter så det skal nok gå godt, og det kunne da være spændende, om han nåede at få den kvalificeret til VM til næste år og evt. til OL i Rio,” tilføjer Carina. Heldigvis har jeg stadig NOH’s Wizard at ride på lidt endnu, idet han står i karantænestald her hos os de næste uger,  slutter Carina, der samtidig glæder sig over 2 nye meget spændende heste i stalden.

 

Foto: Arkivfoto, ikke NOH’s Wizard.