TOURMALET AFSLUTTER LØBS-SÆSONEN FLOT

Tourmalet_Christian_Lindhardt_04052013_Flemming_Andersen

Husker du Tourmalet – en af Danmarks mest lovende travhopper? Her er en update fra de seneste begivenheder: I årets to sidste storløb for 3-åringer i Danmark var Tourmalet helt fremme på trods af uheld. I Dansk Avlsløb 2013 blev Tourmalet således direkte påkørt af en konkurrent i en ellers helt perfekt position. Denne brutale påkørsel medførte naturligvis en stor galop for Tourmalet, som efter fejlen på 60-80 meter gik aldeles forrygende og var 4. over mål. Ifølge ejerne bag Tourmalet, fik  Kusken, der påkørte Tourmalet, en stor bøde og en udelukkelse oveni, hvilket de mener var fuldt fortjent. Påkørslen betød nemlig – i følge kusken – at Tourmalet gik glip af sejren i løbet.

 

I årets sidste storløb – Grand Circle 3-års Hoppechampionat 2013 – der blev kørt søndag den 24. november 2013,var Tourmalet igen fantastisk godt gående, da hun fra en position langt nede i feltet afsluttede forrygende over de sidste 500 meter til en flot 3.plads, som den bedstplacerede dansk-trænede og -ejede hest. Tourmalets debut-sæson som 3-åring bød altså på totalt 14 starter med seks flotte sejre og to 3.pladser som resultat. Med dette er hun den oftest sejrende 3-åring i Danmark og forventningerne til næste sæson, som er Derby-sæsonen, er således store hos såvel træner som ejer/opdrætter.

 

Tourmalet går nu på en velfortjent vinterferie og forventes til start igen i april/maj 2014, hvor beretningen fortsættes.