NEDTÆLLING TIL NORMANDIET

2013-09-27 14.40.44 - Kopi

Nu er der snart nedtælling til World Equestrian Games i Normandiet 2014, hvor Alltech er hovedsponsor. Verdens største foderproducent, Alltech har hovedsæde i hestestaten Kentucky. Equsana er som bekendt så heldig at være officiel dansk partner ved Alltech FEI World Equestrian Games. Alltech regnes for at være en af de absolut førende og største indenfor blandt andet hestens ernæring og produktudvikling, og de arbejder for global dyresundhed og ernæring.  Der investeres enorme summer i forskning i bæredygtighed og miljø i alle aspekter af dyresundhed, ernæring og fremstilling af foder og tilskud.

 

Alltech er blandt andet førende indenfor udvikling og fremstilling af følgende som alle indgår i Equsana produkter:

 

Lifeforce: (dagligt fodertilskud fra føl til den ældre hest)

Yea-Sacc: (videnskabelig afprøvet gærkultur, Saccharomyces cerevisiae, der har indflydelse på dyrs præstationsevne)

Bio-Mos: (udvundet fra en specifik gærstamme for sund tarmflora )

Bioplex: (organiske mineraler blandt andet zink, kobber, mangan, jern og kobolt)

Sel-Plex: organisk udvundet selen som efterligner naturligt selen og derfor lettere kan optages I kroppen.

 

Bioplex dækker over organiske mineraler. Organiske mineraler er kemisk bundet til en organisk sammensætning og defineres som et ”organisk” mineral. Organiske mineraler har den fordel, at de let absorberes ind i hestens krop og optages af musklerne og vævet, der har behov for dem. Som et resultat deraf forbedres hesten helbred, ligesom ydelsesniveauet bliver højere.

 

Alltech er således en global betydningsfuld brik i de produkter vi kommer til at kunne tilbyde vores heste – både nu og i fremtiden.