TO HESTE VIDERE TIL MELLEMRUNDENZala MI

Update fra Carina Nevermann Torup:

 

“Siden stævnet i Falsterbo i Sverige i starten af juli, som jeg har skrevet om tidligere, har de stævneheste jeg konkurrerede i forårssæsonen, holdt lidt fri og primær fokus har så været på andre og yngre heste.

 

Første weekend i august tog Carina Nevermann Torup den lange tur til Nakskov på Lolland nærmere betegnet Halmtofte, hvor der var DRF championats kvalifikation.

 

“Her havde jeg taget San Marino Mr (SAM) til 6 års klassen. Han er ejet af Katrine Øxenbjerg, Smørum, der ikke selv havde mulighed for at starte ham, idet hun var gravid og har fået en søn.  SAM red jeg også lidt sidste år og havde ham med i finalen for 5 års ved JBK stævnet i Odense. SAM havde haft en foldskade over vinteren, og var derfor lidt bagud ift. tidsplanen til kvalifikationen, så vi nåede ikke at starte en middelsvær opvarmnings klasse inden kvalifikationen. Vi havde en fin tur sammen og blev kvalificeret til mellemrunden.”

 

Første weekend i september hos Nordvestsjælland Rideklub var årets sidste kvalifikation til mellemrunden i DRF championatet.

 

“Her tog jeg chancen og startede 6 årige Zala Mi, som jeg har redet 1 år. Hun er en bronzemedalje hoppe og er ejet af Dyrlæge Steen Bo Larsen, Højelse.  Zala Mi havde aldrig prøvet at starte konkurrence før, så det var lidt af en udfordring at debutere i middelsvær, men hun opførte sig så fint og var fuldt koncentreret om sin opgave inde på banen. Hun vandt kvalifikationen og er også videre til mellemrunden.”

 

Mellemrunden foregår den 20. september i Vallensbæk.

 

Foto: Zala Mi.