VM-HESTE FÅR POWER FLAKES OG KOMPEET

Anne

Agnar Snorri Stefánsson  og Anne Stine Haugen er allerede i fuld sving med at forberede sig til VM her i starten af august efter et yderst vellykket DM, hvor Equsanas sponsorryttere vandt 3 medaljer. Op til DM blev konkurrencehestene fodret med Power Flakes, fortæller det succesfulde makkerpar.

 

”Til de heste, der behøver ekstra energi giver vi dog også Kompeet.”

 

Anne Stine nedkom med en søn for et halvt års tid siden, så det har været en travl sæson på alle måder. De skal i alt have én konkurrencehest og to avlsheste med til VM. Anne Stine og Muni er begge ved at komme i god form igen, og mangler kun den sidste finpudsning inden VM, fortæller Agnar. Ann Stine tager Muni til svømmetræning  i en uge nu, for at få lidt afveksling efter DM, men Muni skal så rides igen ugen op mod VM. Det er hård konkurrence og mange der kæmper om guldet.

 

”Det bliver sjovt og spændende at se alle konkurrenter igen, og at ride sammen på banen i Berlin. Forventningerne er helt klar høje og vi satser selvfølgelig på at tage guldet med hjem igen.”

 

Agnar er kvalificeret med 2 avlsheste. En 6 års hoppe fra Sverige, der kommer ind som den fjerde højeste bedømte hoppe i sin klasse. Den anden hest er en 5 års hoppe fra Finland. Ifølge parret, har de begge forbedringspotentiale, så det bliver spændende at se om de har medaljemuligheder i deres respektive klasser.

 

”Det er to flotte hopper, der bliver meget sjove at vise frem igen.”

 

Equsana ønsker al held og lykke til VM i Berlin om få uger.

 

Foto: Amalie Møller-San Pedro