HEALTH FIBER TIL DE RØDE DIAMANTER

066e972b82900477620c11378b66381f 2

Niels Vestergård har har et stutteri med 18 Frederiksborg hopper og en hingst. Han vil gerne fortælle om sine erfaringer med fodring af Health Fiber til sine røde diamanter.

 

“Da jeg så lidt nærmere på, hvad Health Fiber indeholdte tænkte jeg at det var værd at prøve.

Det første jeg observerede efter jeg begyndte at fodre med Health Fiber, var et mere afbalanceret temperament i den daglige håndtering samt i ridning. På længere sigt, har jeg konstateret en mere glansfyldt pels og mere fyldig hale -samt  mere struktur i hestens afføring.”

 

FHF hingsten Vestergårds Nielson, som opnåede placering som årets hingst 2013, er blevet fodret med Health Fiber, og det har haft en meget positiv virkning.

 

“Jeg er en MEGET tilfreds bruger af Health Fiber”, bedyrer Niels Vestergård.

 

Equsana siger mange tak for “feed” back.