HERNING OVERGIK MIN FORVENTNINGER MANGE GANGE

foto - Kopi

Planen var, at vi skulle køre afsted til Herning torsdag formiddag, men omkring kl 18.30 onsdag fik jeg besked om, at den eneste mulighed for at komme i hal M, var torsdag morgen mellem kl 5-7. Så jeg tog en hurtig beslutning om at køre onsdag aften. Så jeg pakkede på én time og læssede Sirikit og Romando og ankom i Herning kl 23.50, fortæller Carina Nevermann Torup.

 

“Fredag startede Romando først i Prix St. George, hvor vi fik en super god, præcis og stabil tur som inkasserede 72,5% og en 3 plads. Den kun 7-årige Sirikit fik sin Prix St. George debut i Herning og hun præsterede bedre end forventet. Hun placerede sig lige efter Romando med 72,1%. Mens jeg sadlede op til PSG’en fik jeg en opringning om jeg kunne træde til i gallashowet sammen med Blue Hors Zatchmo istedet for Blue Hors Zack, der desværre var blevet syg. Vi skulle være cowboys. Det sagde jeg OK til og så red Sirikit og jeg med i gallashowet fredag – det var sjovt.”

 

“Søndag red jeg PSG kür, og for begge hestes vedkommende var det deres debut i Kür, som blev afviklet i den runde hal B. Romando var første hest igen og desværre havde publikum ikke fundet deres pladser, da vi kom på banen og de larmede derfor en del. Det tændte Romando op, men han faldt heldigvis lidt mere til ro under programmet og inkasserede igen 72,3%.”

 

“Sirikit gik igen et super program og dansede ind på en 3 plads med 73,3%. Jeg havde igen en fantastisk oplevelse i Herning og havde nogle dejlig veloplagte hestene, som leverede nogle gode ridt og jeg ikke kan være mere end tilfreds.Nu står den på et par velfortjente fridage og foldture til hestene.”

 

Foto: Mikala Bagge