ABSOLUTE HORSES OG EQUSANA I STORT NYT SAMARBEJDE

AbsolutHorses
Danmarks største hestefoderbrand, Equsana har indgået et 3-årigt samarbejde med Team Absolute Horses v/ Andreas & Christian Schou.

Det nye samarbejde, har betydet at, de to succesfulde springryttere har bidraget til udviklingen af Equsanas nye fiberrige Structure-serie, som er udviklet med særligt fokus på præstationsheste.
– ”Vi glæder os meget til det kommende samarbejde med Team Schou, der fremadrettet både kan kendetegne Equsanas internationale profil samt kan bistå os med udviklingen af produkter målrettet præstationsheste i topklasse”, udtaler markedschef for Equsana, Jacob Helt Jessen.

Teamet Absolute Horses driver i dag en moderne stald. Samtidig består Team Absolute Horses af nogen af landets absolut bedste springryttere som sætter en ære i at være i front i såvel national samt international springsport på alle niveauer.
Som en del af det nye samarbejde, bliver Equsana desuden fast hovedsponsor for DM i ridebanespringning for Senior, Young- Rider & Junior, der afvikles hos Absolute Horses i maj.

” – Vi vil gerne have foder, af høj kvalitet til vores heste, så de får de bedste forudsætninger for at kunne præstere i sporten.
Samarbejdet med Equsana betyder at vi selv har kunnet være med til at teste, og udvikle hvilken sammensætning af foder der fungerer bedst for vores heste.

Det er hestene der skal præstere, så det er derfor essentielt, at de får det rigtige foder. Hos Equsana føler vi os i gode hænder i forhold til at få professionel vejledning på området, og ser frem til det nye samarbejde.” fortæller Andreas Schou.