SÅDAN GÅR CARINA CASSØE KRÜTH EFTERÅRET I MØDE

11254282_10207298507405571_4421853212148200255_o 2

Efteråret er over os, og det betyder som regel lidt færre stævner og overgang til vinterfodring. Hvordan fodrer profilrytter Carina Cassøe Krüth sine heste i stalden?

”Alle mine heste får Horsemix fra Equsana som fuldfoder. Der suppleres op med Bodyboost. Endvidere får de Betfor og masser af hø. Jeg er fint tilfreds med Horsemix og alle heste ser godt ud og kan lide foderet. Bodyboosten er genial til at få hestene til at fylde lidt mere”.

Stævner bliver der droslet lidt ned på her i efteråret:

”Blandt andet fordi mange af mine heste er ved at blive uddannet til næste niveau og har gået stævner i foråret og hen over sommeren. Her i efteråret har jeg 3 heste med til egnethedstest. Jeg satser også på at have 3 heste med til landsstævne på Blue Hors. Så der kommer ikke til at ske så meget stævnemæssigt før i det nye år.

Mine konkurrenceheste får jævnligt pauser, fortæller Carina Cassøe Krüth.

“Blandt andet efter deltagelse til store stævner. Generelt bliver mine heste redet 4 dage om ugen evt. suppleret op med en longedag. Derudover går alle i skridtmaskine og på fold. Men der bliver lavet individuelle planer for hvad der er bedst for hver enkelt hest også med hensyn til  pauser som indgår i stævneplanlægningen. Lige såvel som min ridning også planlægges efter hvornår de går stævner.”