NM EN STOR SUCCES!!

20150626_194555-1

De nordiske mesterskaber blev en succes for Lykke’s de Niros og Carina Nevermann Torup. 
Efter vores deres flotte resultater i år blev de udtaget til NM for U25(unge under 25 år), som i år blev afholdt i Danmark nærmere Sportsrideklubben Aalborg. Det var i øvrigt første gang der afholdtes U25 mesterskab i Norden.

“Niros og jeg ankom tirsdag aften, hvor vi havde fået tildelt en ekstra stor boks i teltstalden – rigtig dejlig, dog krævede det en del spåner baller.  Onsdag havde vi bare træningsdag med dyrlæge tjek om eftermiddagen. Vejret var ekstrem blæsende, men heldigvis tørt. 
Niros og jeg havde vores første start tidlig torsdag morgen, hvor vi red en opvarmningsklasse, som var en intermediaere 2. Vi havde et rigtig fint ridt, som blev belønnet med en 1. plads. En dejlig start på NM. 
Fredag stod i holdkonkurrencens tegn, hvor vi skulle ride U25 Grand Prix. Vores ridt havde rigtig mange højdepunkter, desværre blev han dog bange for nogle publikummer i den ene piaff – som jo egentlig er Niros’ styrker, men som desværre kostede dyrt, ikke mindst fordi de tæller dobbelt. Holdet hev alligevel en overbevisende guldmedalje hjem. “

Lørdag var rigtig dansk sommer – det vil sige overskyet og småregn, men Niros var heldigvis helt ligeglad med vind og vejr.

“I individuel finalen skulle vi ride Grand Prix Kür (eget program med musik) og Niros var med på noderne og leverede et super ridt, som blev belønnet med 72,5% og en guld medalje. 
Det var vildt fedt at vinde NM for U25. Specielt fordi det er 4 gang jeg vinder individuelt guld ved NM, men også fordi jeg har gjort det på 4 forskellige heste, og så det var første gang at U25 var udskrevet.”

Niros har holdt lidt fri og har været på nogle gode skridtture, og træningen er igår torsdag så småt begyndt igen, da vi på onsdag drager mod det store internationale stævne i Hagen, Tyskland, fortæller Carina.

“Jeg glæder mig helt vildt til det stævne, da jeg for det første aldrig før har redet i Hagen, men også fordi at niveauet, ikke bare i min klasse men alle de andre, bliver vildt højt – det bliver så spændende. Kryds fingre for mig”