BLOG: Gavnholt: 50 heste igennem kåring!

Stald Gavnholt: ”Så har vi haft i overkant af 50 heste kørt igennem kåringer den sidste måned. Hidtil har Agnar 2 heste kvalificeret til VM, en 7 års hingst fra Norge og en 6 års hingst fra Holland, der skal gå i avlsklasserne. Vi har også kåret flere af vores egenavlede heste, hvor 3 har opnået 1. pr, og den ene endda med den højeste karakter for rideegenskaber i Danmark i år! Grímur fra Gavnholt fik 8,87, hvoraf 9,5 for pas og vilje/sind, 9 for form, skridt og langsom tølt. Weekenden efter kåringen gik han sit første stævne og kvalificerede sig til DM både i F1 og T1. Vi er så stolte – sikke en hest!

I weekenden har vi været til stævne i Grimstad i Norge, hvor Anne Stine vandt F1 med vores hjemmeavlede 6 års hingst Sjóli fra Gavnholt og Sigrún Sól vandt T1 junior med hendes Ari fra Gavnholt. Det er begge hestes første sæson, og de har præsteret så flot allerede, virkelig lovende for fremtiden. Så næste stævne for os er DM, da skal vi afsted med 5-6 heste og vi glæder os meget. Det er altid stor spænding, specielt til VM år, da mange kæmper om en plads på landsholdet. Nu skal de sidste uger bruges til at træne og finpudse formen på hestene, der skal med til DM.

Vi har stort set været på farten de sidste to måneder, og nu bliver det rigtig dejligt at nyde et par uger hjemme på gården, uden at have andet på agendaen end at hygge hjemme, træne, servicere hopper og ellers gøre alt andet, der skal gøres på en gård. Det bliver dejligt!

Håber i nyder sommeren der ude, og at vi måske ses til DM, eller også til VM”

Mange hilsner fra os på Stald Gavnholt

Fotos:

Nr. 1: Anne Stine og Sjóli fra Gavnholt

Nr 2: Sigrún Sól og Ari fra Gavnholt

Nr. 3: Agnar og Grímur fra Gavnholt.