BLOG: Merrald: Travl start på sommeren

 

Blog: “Sommeren er over os, og ud over mange stævner betyder det også eksaminer for mig. Jeg læser molekylær biologi på Roskilde Universitet, og vi er lige midt i eksamensperioden i øjeblikket. Derfor har jeg desværre måtte prioritere eksamen et par gange i stedet for stævnerne. Jeg havde bl.a. fået start til det store internationale stævne i Uggerhalne, men da jeg havde eksamen blot to dage efter, blev jeg nødt til at melde fra. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, da jeg rigtig gerne ville ride deroppe, men nogle gange bliver man bare nødt til at prioritere. Jeg havde desuden også to elever med ved stævnet i Uggerhalne, som jeg ligeledes ikke kunne hjælpe, men de klarede sig heldigvis super godt alligevel. Rebecca Sylvest med min gamle pony Centrum blev udtaget til Nordisk Mesterskab, og Asta Enevoldsen, som er juniorrytter, blev 1. Reserve til NM, så det bliver rigtig spændende for dem. Jeg glæder mig meget til at følge de dygtige piger ved mesterskabet.

I denne weekend er jeg selv til stævne i Ringsted, hvor jeg lørdag havde to heste til start, hvilket blev til sejr på begge heste, hhv. Zackadon i LA1 med 73% og Sådan Que i Intermediare I med knap 72%. Søndag skal jeg starte 5 års på Zackadon, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Derudover har min avlshingst Orion fået sine første hopper i fol i første forsøg, hvilket bliver så spændende at se til næste år. Efter bedækningssæsonen kommer han hjem til mig igen, hvor jeg er spændt på selv at komme på ryggen af ham, og så må vi se hvad efteråret bringer.

En anden dejlig nyhed er, at vores dygtige groom Lea, har valgt at forsætte hos os et år mere. Det betyder rigtig meget for mig og teamet, da vores samarbejde virkelig fungerer godt, så det er dejligt at kunne forsætte med det til næste år også.

For lige at opdatere på forrige blog, så nyder Millibar meget til tilværelse som pensionist. Han er kommet på stor fold og har fået sig en foldkammerat, så det er rigtig dejligt at han trives.”

/Nanna