Årets avler og Årets kåringsrytter-pris til Stald Gavnholt!

 

Blog: “Vi er super stolte og beæret over at modtage prisen som både”årets avler og – kåringsrytter”, der blev uddelt på DI’s generalforsamling i weekenden. Agnar blev tildelt prisen som årets kåringsrytter for 4. år i træk. Agnar har redet i alt 67 fremvisninger i 2017, med et totalt gennemsnit på 8.02. Prisen bliver tildelt på grundlag af de 10 bedste heste vist, hvor Agnar har et fantastisk gennemsnit på 8.45! Agnar er den rytter i verden, der fremviser det største antal heste udenfor Island. Han har i år fremvist heste til kåring i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland.

Årets avler – WOW! Vi er simpelthen så stolte over at have fået den pris. Det er første år som vi fremviser et større antal heste “fra Gavnholt”. Vi glæder os utrolig meget til de næste år, da vi har så mange talenter på vej. Dette er kun starten!

Her er kommentarerne fra DI-avl: www.islandshest.dk

Årets kåringsrytter – DI-pokal, skænket af DI-AVL: 

Uddeles til en kåringsrytter ud fra gennemsnittet på basis af 10 bedste viste heste.

Agnar Snorri Stefánsson.

Agnar har vist mange heste ved de forskellige kåringer som FEIF har afholdt i 2017. Agnars gennemsnit på de bedste 10 heste er på 8,45. Stort tillykke med det fine resultat.

Årets avler – DI-Ærespræmie, skænket af DI-AVL: 

Uddeles til en avler, der har opnået særlige fine kåringsresultater i årets løb. Kriterierne for denne kategori er, at det er en avler, som først og fremmest har gjort sig særlig bemærket ved en eller flere FEIF kåringer, et højt niveau af heste med flotte resultater og/eller en fremragende afkomskåring af hoppe eller hingst. Ydermere kan avleren have haft flere heste med i topsportskonkurrencer.

Stutteri Gavnholt.

Stutteriet har fremvist 9 heste til fuldkåring i 2017. De 4 bedste heste har fået følgende kåringer:

Grímur fra Gavnholt 8.67

Bergur fra Gavnholt 8.23

Ari fra Gavnholt 8.13

Aðall fra Gavnholt 8.03

Stort tillykke til stutteri Gavnholt

 

Fotos: Lea Grønbæk og Stutteri Gavnholt