VI TRÆNER MÅLRETTET VIDERE

CSC_1781

Migge Holst Petersen fra Rønde var vinder af Equsanas store standkonkurrence på Hest & Rytter i år, og var så heldig at vinde et års træningsophold hos Team Helgstrand. Hun har en ridehest efter Akinos/Loran som hun rider MB på, og som hun håber på med tiden kan være klar til landsstævner. Det er en stor drøm for Migge. Migge har været hos Helgstrand Dressage en enkelt gang indtil videre, og er meget positiv:

 

”Træningen gik rigtig fint. Det var et rigtig godt supplement til min daglige træning som gav nogle gode input til hvor vi skal hen ad. Jeg snakkede med min egen træner omkring forløbet, så hun guider i samme retning. Jeg har dog kun været deroppe en gang, men regner med at skulle derop igen inden for den næste måneds tid. Og det glæder jeg mig meget til. Håber de (Team Helgstrand) kan se, at jeg har fået trænet de ting vi arbejdede med sidst.”

 

Equsana følger løbende Migges træning hos Team Helgstrand.