BLOG: Man kunne jo sige øv, men…

Blog: CK Dressage: “De sidste par mdr. er der sket en del hos CK Dressage. Selvom sommeren er lig med ferie for mange er det næste altid det modsatte for os. Vi har altid travlt om sommeren, da mange af de større stævner ligger her. Ferie er der ikke tid til, men vi nyder rigtig meget at være afsted med hestene, så det bliver hesteferier, når vi er til diverse stævner.

Et af de absolutte highlights i år er netop overstået. UVM i Ermelo/Holland. Jeg var så heldig at have 2 heste udtaget. To super skønne 6 års hopper. Begge ejet af Stutteri Four Oaks/Ingrid og Poul Thøgersen. Generelt havde Dansk Varmblod virkelig stærke ekvipager med til Holland og det er klart det kan give forventninger om en masse, men DV havde et rigtig godt UVM i år

Vi kørte afsted mod Ermelo mandag aften og landede i Holland tirsdag morgen. Begge heste super friske og tirsdag eftermiddag red vi en lille tur. Onsdag var alle heste i vetcheck og alle DV heste gled glat igennem, nogle mere fornøjede end andre.

Torsdag gik konkurrencerne i gang og jeg var selv i sving med den første af mine, Red Diamant, men gik en rigtig fin tur uden store fejl. Dommerne kunne rigtig godt lide hende, og det kan vi egentlig godt forstå, for vi er også ret vilde med hende. Hun fik 8.88 i kvalifikationen. Danciera gik dagen efter, fredag, da kvalifikationen var delt op i to. Hun gik også et super fint program og lagde sig lige under Diamant. De endte som nr. 5 og 7 i kvalifikationen og blev derfor begge direkte kvalificeret til finalen. Der er i alt 15 ud af 43 heste der får lov at gå finale.

Lørdag var der hviledag for os og også tid til at få justeret det sidste på plads, så vi var klar til finale søndag.

Jeg skulle ride Danciera i starten af finalen og Diamant som den allersidste. Danciera gik rigtig godt og strålede i sit travprogram. Der sneg sig desværre et par fejl ind i galopprogrammet og det koster altså, men vi var rigtig godt tilfredse. Jeg havde en fantastisk ridetur på Diamant i finalen. Hun spillede 100% med og dansede sig igennem. Eller sådan føltes det i hvertfald. Hun er sådan en dejlig hest at arbejde med og hun blev da også honoreret, så hun endte som nr. 5. Ganske få point fra en medalje- igen….fristes man til at sige, da jeg sidste år også var ganske få point fra en medalje på Danciera. Man kunne jo sige øv. Jeg har nu valgt at glæde mig over at have to så fantastisk dejlige heste i stalden de endte som nr. 5 og 14 i finalen. Fedt.

Lige om hjørnet er der landsstævne og eliteskue og så en lille ferie til min mand og jeg. Jeg synes vi har fortjent det.”  -Carina Cassøe Krüth