BLOG: Spændende år for CK Dressage

2017 bliver rigtig sjovt og spændende. Vi har så mange heste på vej på forskellige niveauer.

Hot Mix er ved at være klar til de store klasser og 2017 skal vi bruge på at blive mere stabile på det niveau og Hotter skal blive stærkere i de sværere øvelser. Det er så dejligt at have ham med igen:-)

Danciera, som fornylig er solgt til Ingrid og Poul Thøgersen, skal blive hos CK Dressage og fortsætte sin uddannelse. Hun er ved at være klar til MB og kommer til at få debut i løbet af de næste par mdr. Poul og Ingrid har desuden også en dejlig 6 års Bronzemedaljehoppe efter Romanov i arb. De to unge damer skal her i foråret i gang med embryo, så de sideløbende med deres sportslige karriere kan bidrage til avlen. Et meget interessant projekt.

Herudover har vi selv to dejlige 6 års som er i fin udvikling.
Just Married Nexen, efter Johnson/Lauries Crusader xx, var for 4 år siden Casper og min bryllupsgave til hinanden.
Han er nu blevet så voksen at han er sendt i tilridning sammen med kammeraten CK Roberto, Romanov/Dancier.

Sammen med Heiline’s Hot Max, Hotline/Come Back II, har vi nogle særdeles spændende 4 års heste i år, men også spændende heste til fremtiden.
Vi har i årenes løb avlet en del og købt en del og det er nu de første årgange skal i gang med arb.

Altid sjovt og interessant, når man har været med helt fra start og gjort sig mange tanker hen af vejen og så man endelig kan ride på dem, for det er jo det det handler om;-)

Farvel til Audrey
Lige før jul solgte vi Audrey til USA.
Selvom man er professionel kan man sagtens have et særligt forhold til sine heste. Det har jeg ihvertfald. Audrey er savnet, men hvis man vil beholde nogle må man sælge nogle andre. Og da det hele tiden har været planen at Hot Mix skule være min faste dansepartner på dressurbanerne, måtte det blive sådan. Audrey har fået et dejligt hjem i USA og så må vi glæde os over ALLE de dejlige heste vi har på vej.

Til marts skal Casper og jeg på ferie til Florida og det glæder vi os helt vildt til.
Og mon ikke vejen går forbi Prinsesse Audrey, så vi kan se hvordan det går;-) Rigtig godt nytår ønskes I alle!