ZEPHYR ER I SIN BEDSTE FORM NOGENSINDE

stående stillle foran landogfritid

Casehistorie: Nan Guldborg Andersen var fornyligt på Dyrskue i Odense og give opvisning med sin frieser. Hun fortæller her historien bag til Equsana:

 

Jeg er en ’ung’ pige på 46 år, der er flyttet til Langeland fra et stresset liv som selvstændig i brugskunst branchen i 2005, hvor jeg sammen med min datter, har købt en lille gård med plads til 11 heste. Nan Guldborg Andersen har ikke haft noget med heste at gøre i godt 20 år, men har kastet sig ud i projektet med fuldt hjerte, fortæller hun. I 2007 falder hun for en lille frieser-fyr, der er knapt 2 måneder gammel. ”Ham køber jeg og Zephyr flytter hjem til os som ½ års plag, og han og jeg har udviklet et meget unikt forhold. Han fylder 6 år d. 10. juli 2013.

 

Zephyr blev kørt til som 3 års, men han er også redet og kan på nuværende tidspunkt øvelser til LB, fortæller Nan.  Zephyr har hele sit liv på vores gård fået foder fra Tjørnehøj Mølle, Breeder allerførst, derefter Super Plus. Nu får han Kompeet og Alfa Omega. Han er i sin bedste form nogensinde, og det er det, jeg egentlig har villet vise, ved at vise ham lidt frem. Nan Guldborg Andersen fortæller, at han har et glimt i øjet, er meget opmærksom, meget læreivrig og i super kondition: ”Jeg er meget forelsket i min lille frieser-dreng – det lægger jeg ikke skjul på. Vores fremtidsplaner og drømme er, at starte mange flere stævner i køresporten, da man meget tydeligt kan mærke, at det er det han brænder for – også jeg.

 

Vi vil bruge vintermånederne til at træne og få undervisning og viser os så rigtig frem igen, til næste sommer. Den store drøm: At komme med til Eurocup i udlandet – men der skal spares op nogle år.”