Efterår betyder championatsfinaler!

Blog: “Efterår betyder i den danske dressur verden = Dressur Championatsfinaler. I år blev de afholdt på Blue Horse og de afholdt et kanon arrangement med top forhold for de unge heste. Der var en god håndfuld Atterupgaard heste til start, og vi havde selv medbragt sølvmedaljehoppen Att. Delorean e. Bon Bravour/Sandro Hit/ på 4 år og statspræmie hoppen Att. Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi på 7 år. Att. Delorean og Selina endte flot som nr. 8 i 4 års A-finalen, efter et lidt frisk finale ridt.

Att. Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond og hans nye rytter Servero Lopez blev nr. 2 i 5 års A-finalen og i den indl. kval. blev det til 10 for ridelighed. Det kan man vist kalde en godkendt debut . Vi savner Botti i stalden – så det var dejligt at vi kunne kysse på ham flere dage i træk.

Att. Mildura e. BH Zack/Lord Sinclair var ligeledes til start i 4 års klassen og Att. Kingston e. Krack C/De Niro i 6 års klassen.

Herhjemme på gården er alle de unge heste og avlshopper kommet ind fra døgngræs og det er tid til ormekur og smed. De unge heste hygger sig nu i vores store løsdrifter og avlshopperne er på stald om natten og ude hele dagen.

En anden nyhed fra Atterupgaard er at vores fantastiske rytter Selina og hendes mand Hans-Kristian venter sig en dreng i slutningen af februar 2018. ”

Godt efterår derude fra alle på Atterupgaard