BLOG: Atterupgaard: Vi har rigeligt at se til!

Siden sidste blog fra os på Atterupgaard er der kommet mange flere dejlige føl til og dem nyder vi dagligt synet af på foldene. Atterupgaards Franz Jäger e. Franziskus og Atterupgaards Innovation e. Ibiza skal på auktion under Equitour i Aalborg (Nordic International Sales) og vi er meget spændte på at opleve denne nye eksklusive auktion.

Alle vores plage og unge heste er kommet på sommergræs, og det er altid fantastisk at se dem danse af sted på de store folde i det høje græs. Alle vores heste får vitamintilskud, når de er på sommergræs og bliver tilset dagligt. Det er vigtigt at man ikke får overset en død fugl i et vandkar eller en hest som måske har fået en hovbyld etc.

Vi har ligeledes fået skudt godt og grundigt gang i årets udendørs sæson. Det er blevet til mange rigtig gode resultater samt sejre og placeringer. Vores hingst Atterupgaards Botticelli har f.eks. gået til hele 82% i LA1 og han er ligeledes videre til den endelige udtagelse til UVM i Ermelo. Frem mod den endelige udtagelse som finder sted under DM på Broholm, har vi primært fokus på de små detaljer og finjustering i hans træning. De første championats-kvalifikationer og hoppekåringer nærmer sig hastigt og vi har derfor rigeligt at se til her på Atterupgaard.

God sommer derude!