BLOG: Merrald: Endelig på banen i dressurens sværeste klasser igen

 

Blog: “For nogle måneder siden ankom Algier til stalden med målet om at komme ud og starte Grand Prix igen. Algier har tidligere startet GP under Jens Holm, og nu har jeg fået lov at overtage tøjlerne på ham. Vi har brugt tiden på at lære hinanden at kende, og han har skulle bygge en hel del muskulatur på. Algier har været rigtig flink at arbejde med, og det er dejligt at træne mod de sværeste programmer igen.

Efter Millibars pension har jeg ikke startet GP, så jeg har set meget frem til at komme herop igen. Det gælder jo om at holde sig skarp i øvelserne og jo mere træning jo bedre. Jeg føler at træningen mod GP er anderledes end til de andre programmer, øvelserne er udfordrende og kræver rigtig meget teknik, hvilket jeg godt kan lide.

I weekenden fik vi så testet formen af i vores debut i Int II på Ringsted Sportsrideklub. Jeg havde en rigtig god tur med ham. Piaffe-passage arbejdet fungerede rigtig godt, dog kom der desværre to dyre fejl, da han galoperede ud af indridningsparaden og vi missede den sidste galoppiruette, men alt i alt var Algier en kammerat og vi fik 67%. Med plads til forbedringer er jeg rigtig godt tilfreds med det.

Vores næste store begivenhed er Eliteskuet på Vilhelmsborg, hvor vi kommer med to heste i dressurklasserne. Eliteskuet er klart et af årets højdepunkter, fordi der er så mange forskellige dele af hesteverdenen samlet til et arrangement.”