Blog: Atterupgaard: Skidt sommer, men fænomenale oplevelser

Blog: “De seneste sommermåneder har ikke budt på særlig meget sommer, men til gengæld på nogle fantastiske oplevelser og resultater.

Botticelli har på baggrund af hans flotte resultat i Herning, været en del af bruttotruppen til UVM i Ermelo. Han har gået rigtig godt og utroligt stabilt. Ved championatskvalifikationen i Ringsted leverede de et ridt til 89% og kvalificerede sig til Scandinavian Open i Falsterbo – som vi dog valget at spare ham for. Kingston kvalificerede sig ligeledes til Falsterbo, men kunne grundet rytters ferie ikke komme til start.

Sideløbende med DM på Broholm blev den endelige iagttagelse afholdt. Botticelli og Selina sikrede sig en plads til UVM i Ermelo, med flotte ord med på vejen. Vi er meget glade!

Cassidy og Cathrine brillerede ligeledes på Broholm, med især en GPS i særklasse til 82%. Et ridt som man ikke kan se uden at få våde øjne. De genvandt med stor margen mesterskabs titlen. Wolfgang og Laura havde DM debut og de red sig helt til küren. Ved det store stævne i Aachen var Cassidy og Cathrine en del af CDIO5* turen og de red sig ind på 4 pladsen i både GP, GPS og GP kür. De red sig ligeledes ind på holdet som skal repræsentere Danmark ved EM i Sverige i august. 16 årige Molberg og Marcela leverede ligeledes gode stabile præstationer i Aachen og endte som nr. 13 i küren.

Oven i alle disse flotte resultater, har vi budt velkommen til de sidste føl i årgang 2017, og der er uden tvivl mange nye stjerner deriblandt. God sommer derude – hvis den altså har tænkt at komme i år”.  -Atterupgaard.