CDI*** ST. JOOSLAND, HOLLAND

Scan0012 2

Årets første internationale stævne blev i St. Joosland i Holland. Carina Nevermann Torup havde medtaget Sirikit or Lykkes De Niros. For Sirikits vedkommende var det debut i international “lille tur” og for Lykke’s De Niros blev det også international debut i U25 Grand Prix. Udover lille tur og U25 blev der også afholdt pony, junior, youngrider samt senior grand prix.

”Vi ankom tirsdag aften ved 19.00 tiden og onsdag formiddag trænede vi inden vi skulle til dyrlæge check. Her var begge heste rigtig gode og de fløj igennem vet-check uden problemer.”

Det var et rigtig fint sted, hvor stævnet blev afholdt, dog var staldene var desværre lidt mørke, så det var ikke altid nemt at se, om hestene og udstyret var 100 procent rent før man kom udenfor i lyset, fortæller hun.

”Torsdag var første stævnedag for os, og  her var Niros først på banen i Intermediare 2, hvor vi havde en rigtig fin tur dog med fejl i etterne (som vi ellers aldrig laver) samt overgang til trav fra galop. Vi endte på 68,8 % og blev nr. 7. ”

Sirikits første klasse foregik udendørs, og efter en meget kaotisk opvarmning, pga. en masse hollændere som ikke helt viste fornødent hensyn, kom Sirikit rigtig godt igennem Prix St. George og vi endte som nummer 4 i denne meget hårde klasse, fortæller Carina.

”Fredag havde Niros og jeg en rigtig god tur i U25 Grand Prix og endte, som nummer 5 i den største U25 klasse jeg nogensinde har set (23 startede). Sirikit sin anden start i intermediare 1 overhovedet og hun klarede det rigtig fint. Det blev dog til en meget dyr fejl, da overgang til trav mislykkedes total og så en stor galop piruette. Men alligevel endte vi placeret som nummer 7. ”

”Lørdag var kür finale dag. Niros var på først af mine, men jeg havde dog ikke de store forventninger, idet at Niros skulle gå til Blue Boys kür, og den passede ikke 100 % til Niros. Derudover blev Niros desværre forskrækket, da jeg red rundt om banen og havde derfor nogle spændinger specielt i starten. Alligevel kom vi nogenlunde igennem og fik 68,8 % og endte som nr. 10. Sirikit havde også lånt en af Blue Boys kür, men den passede dog helt fint til hende. Selvom jeg kunne mærke, at hun var en smule træt, kom hun fint igennem, dog med en dyr piruette fejl. Vi endte på en 6. plads i finalen.”

”Jeg er super godt tilfreds med deres indsats til stævnet og de og jeg er begge blevet mange erfaringer rigere.”