Forårsklar med Equsana Collection

 

På Equsana standen til Hest & Rytter messen introduceres den nye forårskollektion fra Equsana Collection.
Glæd dig til at se de mange lækre nyheder til både damer, herre og børn.

Det er 3. år i træk at Equsana kan klæde ryttere og hesteejere på i funktionelt kvalitetstøj til skarpe priser.
Vores tanker bag forårskollektionen har været, at skabe en super komfortabel og funktionel kollektion, hvor designet er holdt stilrent og klassisk.
Trøjer og jakker er derfor produceret i sportsvenlige tekstiler, med høj grad af fokus på fleksibilitet som sikrer bevægelsesfrihed og åndbarhed, således at varmen ledes væk fra kroppen, og rytteren forbliver tør og varm efter rideturen.
Desuden er der tænkt i lag-på-lag princippet, som understøtter behovet for at kunne regulere varmen løbende i løbet af dagen i stalden.

Af særlige nyheder kan fremhæves den lækre teamjakke, som er designet særligt til klubber og stalde som har efterspurgt en jakke med god plads til brodering af logo på ryg eller bryst.
Teamjakken findes til både herrer, damer og børn og er til en særdeles fordelagtig pris.

Også konkurrencerytteren er særligt tilgodeset i denne kollektion, idet den nye super fleksible competition-shirt med hvid plastron, giver mulighed for også at bære Equsana Collection på stævnepladser eller under stævnejakken.

Equsana Collection er at finde i Land & Fritid butikkerne og på www.landogfritid.dk fra 1. april – men får premiere på Equsana standen i marts til Hest & Rytter og kan købes i et begrænset udvalg under hele messen.

Se hele kollektionen på www.equsana.dk