Vejen fra udhungret til et godt hesteliv

 

Update: Husker du den gule hoppe Sia som stod i sit eget møg uden adgang til foder, uden strøelse og ekstremt tynd som i 1-2 på huldskalaen?

Det stod meget slemt til, men ved fælles indsats fra Hestens Værn og deres samarbejdspartner Hestens Håb kom den radmagre hoppe hurtigt til hægterne igen. Sia var både sky og meget kræsen med sit foder, mest af alt, fordi hun var så underernæret. Appetitten var helt i bund og hun brugte al sin tid på bare at ligge ned eller stå og hænge. Equsana’s skræddersyede foderplan til Sia med Equsana Compete pellets som netop har et højt indhold af protein og fedt samt lavt på stivelse, viste sig at være perfekt til Sia – sammen med masser af græs og foldtid.

Nu er Sia der hvor hun, ligesom de fleste andre heste, nu skal være på restriktivt græs. Det har været en lang vej, men hurra for Sia og det gode hesteliv.

Fakta: Equsana donerer 5 kr. pr. solgt sæk Mash til Hestens Værns arbejde som blandet andet går til dyrlægeregninger, herunder ormekur, tænder vaccination og foder til internat. Equsana har også udstyret Hestens Værns’ frivillige med flotte jakker.