Blog: 4 hjemmelavede Grand Prix heste

Blog: “Hele året har jeg arbejdet mod Grand Prix på mine 3 Quaterback afkom. Det drejer sig om Gørklintgaards Quantico på 8 år, Gørklintgaards Quater Boy på 8 år og Sådan Que på 9 år. I september debuterede jeg så i Intermediare II på Que og Quantico. Det var en virkelig fed fornemmelse endelig at komme derhen hvor ens arbejde har båret frugt. Det blev en rigtig god debut på begge heste. Efterfølgende har Que også debuteret i Grand Prix for U25 med knap 73% og er nu klar til finalen i Ecco cup for U25. Det har betydet at jeg er blevet inviteret til landsholdssamling med landstræner Nathalie. Det glæder jeg mig virkelig meget til, det er efterhånden lidt tid siden jeg har været i betragtning til landsholdet, så det bliver rigtig spændende.

Derudover er min avlshingst Orion i øjeblikket til 35 dages test på Tørring Ridecenter, hvilket bliver rigtig spændende at følge. Jeg håber selvfølgelig at han kommer gennem nåleøjet, så jeg kan få ham med til Herning til foråret.” – Nanna Merrald