KOMPEET HJALP KONKURRENCEHEST TILBAGE PÅ RETTE SPOR

LineB

Equsana har netop modtaget denne positive tilbagemelding på brugen af Kompeet. Læs hvad konkurrencerytter Line B. fra Vissenbjerg, som har en dansk varmblod efter De Noir, født i år 2004 fortæller Equsana:

 

Da Line B. købte sin dressurhest i foråret 2012 havde han en meget ukontrolleret energi. Line valgte derfor at afprøve Kompeet, for at se om dette foder kunne hjælpe med til, at hesten fik en mere kontrolleret energi, som kunne bruges i træningen. I tidsrummet, hvor han blev fodret med Kompeet fik hesten flere muskler: “I perioden jeg gav ham Kompeet opbyggede han muskler med lynets hast og han kom til at se ganske fornuftig ud på på kort tid.”

 

Line fortæller, at hun ved et tilfælde kom til at stoppe med at fodre med Kompeet, hvorefter hestens præstationsniveau faldt mærkbart: “Jeg måtte dog erfare, at det var en stor fejltagelse. Hestens præstationsniveau begyndte at falde drastisk, og han blev mere og mere mat i den daglige træning. Efter et halvt års dårlige præstationer belsuttede jeg mig derfor at give ham Kompeet igen.”

 

Line B genoptog fodring med Kompeet igen efter et halvt års dårlige præstationer. Den 2. juni 2013 deltog hun i et C-stævne med sin hest og opnåede hele 70%. Dette har Kompeet en stor del af æren for, ifølge Line B.

 

“Min evaluering af mine resultater er, at hvis jeg vil opretholde mit nuværende høje præstationsniveau, så skal jeg fortsætte med at fodre med Kompeet.”