TOPHEST TIL SPONSOR-RYTTER

DSC_3445_linn2

Du har sikkert allerede hørt at Andreas Helgstrand, Equsanas sponsorrytter, har købt den danske tophest Akeem Foldager med henblik på deltagelse til EM til sommer. Det bliver meget spændende at følge denne spændende rejse – og vi ønsker Andreas Helgstrand stort tillykke med denne helt fantastiske hest.

 

Du kender nok bedst Akeem Foldager med Joachim Thomsen som rytter, og hvem husker ikke pragtridtet fra sidste sommer. Akeem Foldager er uddannet til Grand prix niveau af danske Patricia Florin bosiddende i Sverige, som også har haft denne tophest til salg gennem længere tid. Som bekendt har den fantastiske vallak blandt andet vundet en grand prix klasse ved Falsterbo og opnået sølv ved DM på Broholm – med Joachim Thomsen i sadlen.

 

Andreas Helgstrand har da også vist stor interesse for hingsten ved tidligere lejligheder, men det er først nu, at et køb har kunnet lade sig gøre, skriver han på sin hjemmeside, nemlig ved et tredelt ejerskab mellem Hanni Toosbuy Kasprzak, Patricia Florin og Helgstrand. Heldigvis kan denne hest således forblive i herhjemme og forhåbentlig repræsentere DK til sommer.

 

Selv skriver Andreas Helgstrand på sin hjemmeside, at han glæder sig meget til at arbejde videre på  Joachims gode arbejde med hesten. Og netop fordi fundamentet er lagt, er der gode chancer for at kvalificere sig til EM, selvom det naturligvis er et højt mål, eftersom parret også skal nå at lære hinanden at kende, erkender han. Men potentialet er der i rigt mål, og med især passage og piaffe i verdensklasse, er forventningerne ganske enkelt tårnhøje.

 

Se klip her optaget af TV2: http://www.tv2nord.dk/arkiv/2013/3/28?video_id=40273&autoplay=1